AANBLAASUNIT PX4 VOOR NOVA 3

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
25111190
PX4 Aanblaasunit Niet voor iedere straaltoepassing is perslucht noodzakelijk voor de toevoer van ademlucht naar de straalhelm. Wanneer er genoeg schone omgevingslucht beschikbaar is kan dit ook worden gerealiseerd met de PX4 aanblaasunit. Denk dan bijv

Lees meer
€849,00
Excl. btw

AANBLAASUNIT PX4 VOOR NOVA 3

PX4 Aanblaasunit

Niet voor iedere straaltoepassing is perslucht noodzakelijk voor de toevoer van ademlucht naar de straalhelm. Wanneer er genoeg schone omgevingslucht beschikbaar is kan dit ook worden gerealiseerd met de PX4 aanblaasunit. Denk dan bijvoorbeeld aan buiten straalwerk, gevelrestauratie, soda stralen etc.

Gemakkelijk en veilig ademen met een compacte aanblaasunit, gewoon aan de riem. Geen gesjouw meer met lange persluchtslangen! De PX4 levert schone ademlucht van hoge kwaliteit voor alle RPB straalhelmen en luchtkappen. Deze robuuste en veelzijdige PAPR (Powered Air Purifier) voorziet uitvoerend personeel niet alleen van hoogwaardige ademlucht maar - door het ontbreken van de gebruikelijke, aangesloten luchtslangen - ook van volledige bewegingsvrijheid.

Hoe ademt de PX4?

Een efficiënte multi-speed ventilator zuigt (omgevings)lucht aan via de luchtinlaat, vervolgens worden de grote deeltjes afgevangen door een voorfilter. Dit laatste om de levensduur van het hoofdfilter te verlengen. Deze filter-cartridge zorgt tenslotte voor schone ademlucht. Gewoon aan de riem, dus geen gedoe met persluchtslangen.

Duurzaamheid verzekerd

Er kan tot 13 uur veilig en aaneengesloten worden gewerkt op een enkele lading van de lichtgewicht, oplaadbare en duurzame Lithium-batterij. De veiligheid van de straler wordt nog verder ondersteunt door een overzichtelijk LED-scherm waarop de ingestelde ventilator-snelheid en resterende
batterijtijd duidelijk zijn af te lezen. De PX4 geeft een duidelijk geluids- en trilalarm wanneer de luchtstroom onder de minimumwaardes dreigt te komen.

De aanblaasunit wordt compleet geleverd met:

  • Accu en acculader 
  • Filters
  • Testbuis voor filterconditie

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »