DEMO - STRAALKAST CAB-P

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
24015205
De CAB straalkasten zijn professionele straalkasten voor de industrie. De straalkasten zijn volledig gelast en het stoffilter is geïntegreerd in de straalkast. Het straalmiddel wordt uit de opvangtrechter weggezogen en via een cycloon gereinigd en is...

Lees meer

€6.777,00 €5.750,00

Excl. btw

DEMO - STRAALKAST CAB-P

De DEMO-STRAALKAST heeft gebruikssporen, echter spatruit en verlichtingsruit en het filterpatroon zijn vervangen.

De CAB straalkasten zijn professionele straalkasten voor de industrie. De straalkasten zijn volledig gelast en het stoffilter is geïntegreerd in de straalkast. Het straalmiddel wordt uit de opvangtrechter weggezogen en via een cycloon gereinigd en is weer klaar voor gebruik. De CAB-P is een straalkast volgens het drukstraal systeem. De 25 liter straalketel is onder de cycloonafscheider gemonteerd.

Verder compleet met een 19 mm straalslang, Extrablast, met nozzlehouder en een tungsten-carbide straalnozzle 6,5 mm., gevoerde rubberen handschoenen RGS-600, pneumatisch werkende voetpedaal, lucht filter met automatisch condensaat aftap, een geïntegreerd patroonfilter voor stofafzuiging, type DC-1100. De filterpatroon van het stoffilter wordt automatisch gereinigd met een persluchtpuls.  Verder is het kijkvenster uitgevoerd met een veiligheidsruit en een eenvoudig te vervangen spatruit.

BINNENZIJDE VOORZIEN VAN RUBBER BEKLEDING.

P = Standaard uitvoering drukstraal systeem.


 Technische gegevens  CAB-110P
 Buiten afmetingen zie maatschets  
 Binnen afmetingen BxDxH mm. 1100x800x840
 Afmetingen deur BxH, mm.  690x840
 Straalketelinhoud, liter  25
 Type cycloonafscheider  R-350
 Type stoffilter  DC-1100
 Filtervlak, m²  10,0
 Automatische filterreiniging  Ja
 Elektrische aansluiting  1,2 kW- 400 V


0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »