HPWM1100 | REINIGINGSCABINE | KBZ

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
38140700
De reinigingscabines van de HPWM-serie zijn ontworpen voor het reinigen van kleine, complexe componenten met water onder hoge druk. De pomp die met een voetschakelaar werkt, maakt handsfree reinigen mogelijk; en dus een betere controle voor de operator. D

Lees meer
€7.500,00
Excl. btw

HPWM1100 | REINIGINGSCABINE | KBZ

Reinigingscabine met verwarmde ontvetter onder hoge druk.

De reinigingscabines van de HPWM-serie zijn ontworpen voor het reinigen van kleine, complexe componenten met water onder hoge druk. De pomp die met een voetschakelaar werkt, maakt handsfree reinigen mogelijk; en dus een betere controle voor de operator. De pomp met hoog debiet biedt uitstekende prestaties voor perfecte reinigingsresultaten. Het verwarmde water dat door een efficiënt verwarmingssysteem wordt verwarmd, verhoogt de reinigingskwaliteit. En de geïsoleerde watertank vermindert het energieverbruik.

De reinigingscabine wordt goed verlicht door een lamp; het zichtvenster wordt schoon gehouden door een luchtstraalreinigingssysteem dat zorgt voor een continu uitstekend zicht tijdens het reinigen. De reinigingscabine is ook uitgerust met een luchtpistool voor het drogen van de onderdelen na het reinigen. Het water wordt in twee fasen gefilterd. Eerste filtering door een roestvrijstalen mandfilter, welke eenvoudig kan worden schoongemaakt. De tweede filtering wordt gedaan door een filter met een hogere filtercapaciteit.

Een digitaal display toont de bedrijfstemperatuur van het water voor optimale reinigingsprestaties en een manometer toont de pompdruk continu. Deze afgesloten cabine met groot zichtvenster en gemakkelijke frontale opening is bestemd voor het reinigen van allerlei componenten en onderdelen in de carrosserie, industrie, voeding, etc.

Voordelen:

  • Reiniger verwarmbaar tot 50°C: een sterk verhoogd reinigingsvermogen. Perfect voor bijvoorbeeld; hardnekkige vetten, oliën, ontkalken, vastzittende onderdelen, etc.
  • Door de hoge druk en het verwarmd product, kunnen diepe en smalle openingen toch snel gemakkelijk uitgespoten en gereinigd worden
  • De unit kan eveneens gebruikt worden met enkel koud water of warm water zonder reiniger
  • Compatibel met in water oplosbare reinigingsmiddelen zoals zepen, ontvetters, alu ontvetters, ontkalkers, etc.
  • Afgesloten cabine houdt de werkplaats vrij van spatten, vuil en geuren

Opties:

FSD = Front schuifdeur
KBZ = Kantel bovenzijde; bovenzijde van de cabine kantelbaar te openen

Materiaal: Standaard AISI430 CHROME > Optie AISI304 CHROME

Technische gegevens:

Afmetingen werkruimte (bxdxh) : 1100x700x800 mm.
Buiten afmetingen (bxdxh) : 1.200x850x2.100 mm.
Max. product(en)gewicht : 100 kilo
Tankinhoud : 120 liter
Pompdruk (tot 60 bar) : 55 bar
Pompopbrengst : 14 liter/min.
Motorvermogen pomp : 2,2 kW
Vermogen verwarming : 10 kW
Temperatuur : 0-50 ºC
Persluchtdruk : 6-7 bar
Spanning : 3 x 400 V / 50 Hz.
Gewicht : 240 kilo

 

DOCUMENTATIE

 

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »