METAL DEGREASER HD

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
38540310
Metal Degreaser HD, een hoogwaardige vloeibare reiniger voor verwijdering van zware olie- en vetaanslag op metalen objecten en onderdelen.

Lees meer
€133,45
Excl. btw
Bestel 4 voor €129,50 per stuk en bespaar 3% Bestel 12 voor €101,75 per stuk en bespaar 24% Bestel 24 voor €98,50 per stuk en bespaar 26%

METAL DEGREASER HD

Metal Degreaser HD, een hoogwaardige vloeibare reiniger voor verwijdering van zware olie- en vetaanslag op metalen objecten en onderdelen.

PRODUCTBESCHRIJVING

Hoogwaardige vloeibare reiniger voor verwijdering van zware olie- en vetaanslag op metalen objecten en
onderdelen. Het product is alkalisch ingesteld, mede door toevoeging van inhibitoren is het product veiliger ten opzichte van de meest gebruikte sproeiwasproducten, ondanks de zware vervuiling die het product kan opnemen. Door gebruik te maken van niet schuimende grondstoffen is het uitstekend te verwerken in industriële wasmachines, zoals Heavy Bupy Cleaners e.d. Na reiniging drogen de behandelde objecten vetvrij en streeploos op.

GEBRUIKSAANWIJZING

Test vooraf op minder kritisch object. Dosering: afhankelijk van de aard en mate van vervuiling en verwerkingsapparatuur. De exacte dosering wordt door ons aangegeven in een separaat reinigingsadvies per applicatie. Maximale verdunning: 1 : 20 met water. Gebruikte apparatuur altijd met ruim water nareinigen.

 

Technische gegevens

Max. verdunning  : 1 : 20
Kleur : Geel-bruin
Vorm : vloeibaar
Minimale verwerkingstemperatuur : -
Maximale verwerkingstemperatuur : -
Vlampunt PMCC in °C : -
Concentratie-analyse : op aanvraag verkrijgbaar

 

LEVERBAAR IN : 25 LITER CAN'S - GROTERE VOLUMES MOGELIJK OP AANVRAAG

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »