WAAROM SANdBOT KIEZEN VOOR HET HYDRO-STRAALSYSTEEM?

TERUG

 

SANdBOT is het antwoord op de uitdagingen waarmee contractors te maken hebben. Onze machine is ontworpen om krachtig, stofvrij, natstralen te bieden in overeenstemming met de hoogste gezondheids- en veiligheidsnormen. De HYDRO Straalmachine stoot geen stof uit en reduceert vonken tot een absoluut minimum.

 • STOFVRIJ WERKENSANdBOT is ideaal voor omstandigheden waarin open gritstralen niet kan worden toegepast. De stofemissie is met 95% verminderd in vergelijking met de technologie voor droog gritstralen. Er is geen beschermende tent is noodzakelijk.

 • PRESTATIE; Natte straalmiddelen hebben een hogere kinetische energie dan droge straalmiddelen, waardoor het systeem veel beter is in het verwijderen van ongewenste materialen.
   
 • STRAALMIDDELEN; een brede selectie aan straalmiddelen kunnen naar behoefte worden geselecteerd. Alle soorten minerale straalmiddelen met een korrelgrootte van 0,1 - 1,8 mm kunnen worden gebruikt, zoals Garnet, koperslak, Glasgranulaat, Glasparels en Soda (zowel droge als natte straalmaterialen kunnen in de SANdBOT worden gebruikt).
   
 • OPPERVLAKTEBESCHERMING; De flexibele werkingsmodi van SANdBOT en de selectie van straalmiddelen maken het gemakkelijk om objecten te ontdoen van ongewenste lagen terwijl het basismateriaal beschermd blijft.

  De straalnozzle drukinstelling maakt onze natstraalmachine nog veelzijdiger en gebruikersvriendelijker, met name bij het verwerken van zachte en delicate oppervlakken zoals historische objecten, zandsteen of hout.

 • VONKVRIJE WERKING; De SANdBOT-machine voor HYDRO-Stralen werkt stofloos en zonder vonken te produceren, waardoor deze veilig kan worden gebruikt in explosiegevaarlijke omgevingen. De SANdBOT 100 EX en SANdBOT 200 EX zijn speciaal ontworpen voor omgevingen met explosiegevaar: 1 (II 2G), 21 (II 2D), 2 (II 3G), 22 (II 3D).

 • DUURZAAMHEID; Het stofvrije hydrostralende systeem verlengt de levensduur van SANdBOT-straalnozzles  en -slangen. Water in de materiaalstroom vermindert de wrijving tussen de straalstroom en de respectievelijke straalketelonderdelen, waardoor de levensduur van de straalketel aanzienlijk wordt verlengd.

 • EENVOUDIGE SERVICE EN REPARATIES; Een groot deel van de onderhoudswerkzaamheden aan de machine kan door de gebruiker worden uitgevoerd, dankzij de beschikbare instructies van de fabrikant en de doordachte opbouw van de natstraalketel.

 • MOBILITEIT; Alle modellen van de machine zijn voorzien van compacte afmetingen en het gewicht van de machine is niet meer dan 200 kg [leeg], waardoor ze gemakkelijk kunnen worden vervoerd en verwerkt. Daarnaast is de konstruktie van de SANdBOT100Q zo doordacht dat deze heel gemakkelijk met heftruck of kraan op te pakken is en voor opslag of transport stapelbaar is.

WAAROM SANdBOT KIEZEN VOOR HET HYDRO-STRAALSYSTEEM?
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »