VANAF 2 PALLETS; FRANCO LEVERING - NL

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
27005100
SODA BLAST is geschikt voor zachte reiniging zonder ablatie op het basislichaam. Soda straalmiddelen zijn bijzonder succesvol gebleken tijdens het strippen en ontvetten van verf, tijdens de restauratie van gebouwen en monumenten en bij de verwijdering van

Lees meer
€1.079,40
Excl. btw

VANAF 2 PALLETS; FRANCO LEVERING - NL

SODA BLAST is geschikt voor zachte reiniging zonder ablatie op het basislichaam. Soda straalmiddelen zijn bijzonder succesvol gebleken tijdens het strippen en ontvetten van verf, tijdens de restauratie van gebouwen en monumenten en bij de verwijdering van van brandschade. Soda is verkrijgbaar als droog straalmiddel, en met waternevel kan het ook worden gebruikt als nat straalmiddel.

Of bij toepassing in de SANdBOT Hyrdostraalketel voor volledig nat-stralen.

Hoe soda blasting werkt:

Het proces omvat stralen met een speciaal straalmiddel sodiumbicarbonaat ook wel soda genaamd. Door zijn niet-toxische en chemische eigenschappen is dit proces toepasbaar en geschikt in bijna alle sectoren. Met behulp van perslucht versnellen de kristallen met bijna 600 mijl per uur. In tegenstelling tot een ander straalmiddel verwijderen de sodiumcarbonaat deeltjes bijna alle verontreinigingen zonder het oppervlak te beschadigen. Bij het in contact komen met het oppervlak ontploffen de deeltjes (crush) waardoor een niet schurende werking ontstaat.

Normaal gesproken- bij gebruik van een ander straalmiddel- wordt het oppervlak beschadigd. Met soda kunnen oppervlakten zoals: aluminium, roestvrij staal, baksteen, steen, glas, glasvezel, kunststof, lagers, afdichtingen, hydraulische cilinders en meer worden gereinigd en/of veilig gestript zonder beschadiging.  Soda stralen breekt ook koolwaterstoffen af door middel van verzeping. Hierdoor is het ook aanbevolen voor het reinigen van vette oppervlakten (levensmiddelen  of motoronderdelen).

 Ook voor aardolie industrie  waar andere methoden niet kunnen worden gebruikt is sodium bicarbonaat  wegens zijn niet-ontvlambare eigenschappen  de beste keuze. Voor levensmiddelen verwerking en soortgelijke sectoren is sodium bicarbonaat uiterst geschikt wegens zijn niet-toxische eigenschappen.


SODA BLAST straalmiddel kan zowel voor nat – als droogstralen gebruikt worden. 


STRAALSYSTEMEN:

  • Drukstraalinstallaties
  • Injector-straalinstallaties Typische fysieke eigenschappen:                  
 Hardheid   2,5 - 3,0 mohs 
 Structuur Kristallijn
 Soortelijk gewicht ca. 2,2 g/cm³ 
 Stortgewicht ca. 0,65 - 1,2 g/cm³
 pH  8,2
Gemiddelde chemische analyse:  
 NaHCO3 99,6    %
 Na2CO3 0,46    %
 NaCL 0,007  %
 Fe2O3 0,0001%
 CaO 0,014  %
 MgO 0,003  %
.  
Afname :  
Per pallet = 1.225 kg [49 zakken]  
   

 

 

  

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »