Straalketelbesturing - QUICKSTOP-III-E

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
25331500
Het straalketel besturingssysteem, de QuickStop-III-E, is ontworpen als een standaard dodemansknop, waarmee de straler in staat is de veilig straalketel te bedienen zonder continue de hendel van de dodemansknop ingedrukt te houden. Dit betekent dat de Qui

Lees meer
€527,25
Excl. btw

Straalketelbesturing - QUICKSTOP-III-E

Het straalketel besturingssysteem, de QuickStop-III-E, is ontworpen als een standaard dodemansknop, waarmee de straler in staat is de veilig straalketel te bedienen zonder continue de hendel van de dodemansknop ingedrukt te houden. Dit betekent dat de QuickStop-III-E minder vermoeiend werkt en geen reden geeft om de dodemansknop te manipuleren.


De gritstraler draagt om zijn arm een elastisch koord met daaraan een kleine magneet, deze magneet wordt op de sensor op de straalslang gezet, hierdoor wordt het dodemanssysteem bediend en wordt de straalketel ingeschakeld. Door de magneet weer van de sensor te trekken stopt de straalketel. Ook bij een onverwachte gebeurtenis, als bijvoorbeeld de straler de slang loslaat of struikelt, zal de magneet door het koord van de sensor getrokken worden.

Toepassing

  • Bediening van industriële machines
  • Door hoge redundantie, veilig uitschakelen in acute noodsituaties 
  • Gebruiksvriendelijk 
  • Ingebouwde zelftest

Uitvoering: Elektrisch, met standaardkabellengte van 20 meter.


Voor stuurspanning 12 tot 24 volt, eventueel te combineren met deurschakelaars


De Quickstop-III-E is compleet met een besturingskast en trafo; exclusief stuurventielen.

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »