SUPER CLEAN 100

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
38540140
Super Clean 100, voor het reinigen en ontvetten van vette en met olie vervuilde oppervlakken of andere (atmosferische) verontreinigingen.

Lees meer
€17,50
Excl. btw
Bestel 20 voor €15,00 per stuk en bespaar 14% Bestel 60 voor €12,75 per stuk en bespaar 27% Bestel 120 voor €11,25 per stuk en bespaar 36%

SUPER CLEAN 100

Super Clean 100, voor het reinigen en ontvetten van vette en met olie vervuilde oppervlakken of andere (atmosferische) verontreinigingen.

Productbeschrijving

Speciale matig schuimende reiniger voor afbraak van synthetische, dierlijke, plantaardige en minerale oliën en vetten, aromaten en andere koolwaterstoffen. Ook geschikt voor tankcleaning. De moleculaire structuur van de vervuiling wordt opengebroken en omgezet in bacterieel afbreekbare massa. Hierdoor wordt de afbraak sterk bevorderd zonder schadelijke reststoffen. Inzetbaar voor het uittrekken van olie e.d. uit steen, asfalt, beton en andere poreuze oppervlakken, maar ook bij grond- en tankreiniging. Tevens toepasbaar in ultrasoonreiniging.

 

Gebruiksaanwijzing 

Test vooraf op minder zichtbare plaats. Voorzichtigheid geboden bij gebruik op zachte metalen en geverfde ondergronden. Dosering: afhankelijk van aard en mate van vervuiling en verwerkingsapparatuur. Maximale verdunning 1 : 30 met water. Product niet laten opdrogen op ondergrond en naspoelen met water.

 

Technische gegevens

Max. verdunning  : 1 : 30 met water
Kleur : fluorgeel
Vorm : vloeibaar
Minimale verwerkingstemperatuur : +5°C
Maximale verwerkingstemperatuur : +100°C
Vlampunt PMCC in °C : -
Concentratie-analyse : op aanvraag verkrijgbaar

 

LEVERBAAR IN : 5 LITER EN 25 LITER CAN'S - GROTERE VOLUMES MOGELIJK OP AANVRAAG

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »