INFORMATIE DUURZAAM ONDERNEMEN

 

DUURZAAM ONDERNEMEN = VERANTWOORDE STOFAFVOER.Herverwerking en afvalverwerking

 

Ecologische verantwoording en milieubewust handelen heeft bij BSS-Nederland een heel bijzondere prioriteit. In heel Nederland bieden wij onze klanten een allround service aan, om te komen tot economische en milieuvriendelijke oplossingen voor uw afvalverwerking.

 

Ons hoofddoel ligt in de herverwerking en verwerking van:


 

→   Mineraal en metalen straalmiddel -afval

 

Onze leverancier handelt als specialist van herverwerkingconcepten dagelijks ca. 10.000 ton aan afvaltransporten af. Volgens onze schattingen wordt er door deze recyclingactiviteiten jaarlijks ongeveer op 30.000 t CO2 bespaard. Een uitstekende energiebalans en een waardevolle bijdrage aan duurzaam produceren.

 

Onze knowhow in samenwerking met andere gekwalificeerde recyclingbedrijven, maken aantrekkelijke offertes mogelijk, die u zowel eersteklas als innovatieve oplossingen op het gebied van de recycling bieden.

 

Als u waarde hecht aan kwaliteit en rentabiliteit en een bijdrage wilt leveren aan de ecologische verantwoording en duurzaamheid, dan bent u bij BSS-Nederland aan het goede adres.

 

Vraag informatie op of neem in geval van vragen direct contact op met ons.


Wij kunnen voor u zeer aantrekkelijke combinaties maken met de levering van het straalmiddel en de afvoer van het straalmiddelstof.

 

NEEM OOK VOOR GROTERE AFNAMES DIRECT CONTACT MET ONS OP!


Telnr.     : +31(0)78 615 27 30

E-mail  : [email protected]TERUG NAAR STRAALMIDDELENOVERZICHT

INFORMATIE DUURZAAM ONDERNEMEN
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »