STRAALOVERALL MET LEER VERSTERKT

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
25030722
KLIK VOOR ONZE STAFFELKORTINGEN De HEAVY-DUTY STRAALOVERALL beschermd de straler tegen terugkaatsend straalmiddel. Net als alle andere veiligheidskleding moeten ook straaloveralls voldoen aan de Europese richtlijn 89/686/EEG voor persoon...

Lees meer
€117,50
Excl. btw
Koop 2 voor €111,63 per stuk en bespaar 5% Koop 10 voor €105,75 per stuk en bespaar 10%

STRAALOVERALL MET LEER VERSTERKT

De HEAVY-DUTY STRAALOVERALL beschermd de straler tegen terugkaatsend straalmiddel. Net als alle andere veiligheidskleding moeten ook straaloveralls voldoen aan de Europese richtlijn 89/686/EEG voor persoonlijke beschermingsmiddelen. Onze ‘heavy duty’ straaloveralls worden geleverd met CE markering en zijn vervaardigd en getest volgens EN ISO 14877 (protective clothing for abrasive blasting operations using granular abrasives)

De voorzijde is gemaakt van een combinatie van duurzaam leer en een zware katoenkwaliteit, de achterzijde is vervaardigd uit een zware katoenkwaliteit.  Het ventilerende katoen verhoogd het draagcomfort. De Contracor normal-duty straaloverall is voorzien van zowel rits en klittenbandsluitingen voor een dubbele bescherming tegen stof. De speciale sluitingen van mouwen en pijpen zorgen ervoor om het stof buiten te houden. Dubbele stiksels en omslagen zorgen voor een lange levensduur.

Leverbaar in de maten: S[50], M[52], L[54], XL[56], en XXL[58]
Materiaal: Leer / katoen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »