ERGO-CONTROL-P | Straalketel bedieningsknop

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
21340003
De ERGO-CONTROL-P is een pneumatische straalketelbediening met een ergonomische handgreep voorzien van bedieningsknop voor de straalketel, en biedt uitzonderlijk gemak en comfort met behoud van de betrouwbaarheid en veiligheid. De ERGO-CONTROL

Lees meer
€239,50
Excl. btw

ERGO-CONTROL-P | Straalketel bedieningsknop

De ERGO-CONTROL-P is een pneumatische straalketelbediening met een ergonomische handgreep voorzien van bedieningsknop voor de straalketel, en biedt uitzonderlijk gemak en comfort met behoud van de betrouwbaarheid en veiligheid. De ERGO-CONTROL-P wordt door middel van 3 tyraps gemonteerd aan de straalslang en de nozzlehouder en is flexibel te monteren zodanig dat de gebruiker zijn meest ideale gebruikspositie heeft. 

De ERGO-CONTROL-P is te gebruiken met alle maten straalslangen van 1/2” tot 1.1/4”, en tevens bij gebruik van een insteeknozzle of straallans.

De ERGO-CONTROL-P is leverbaar met:

  • 2 x push-in koppeling voor Ø 4 mm.
  • 2 x push-in koppeling voor Ø 6 mm.

Voor de standaard dubbellucht stuurslang van 2 x Ø 6 x Ø 11mm. is een speciale aansluitset beschikbaar, deze kan eenvoudig in de slang gemonteerd worden en dan in de pushin koppelingen gestoken worden.


Voor langere stuurslanglengtes adviseren wij een stuurventiel te plaatsen om vertraging van het systeem te voorkomen.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »