MOBIELE STRAALUNIT SFG

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
25015100
Het Contracor SFG straalpistool is een vacuum-injectiestraalpistool bij uitstek geschikt voor kleine klussen of locaties met beperkte luchttoevoer. Dankzij het lichte gewicht en de compacte afmetingen kan de Contracor SFG Gun worden gebruikt op plaatsen w

Lees meer
€39,95
Excl. btw

MOBIELE STRAALUNIT SFG

MOBIEL STRALEN MET DE POWER-BLASTERSET

Het Contracor SFG straalpistool is een vacuum-injectiestraalpistool bij uitstek geschikt voor kleine klussen of locaties met beperkte luchttoevoer. Dankzij het lichte gewicht en de compacte afmetingen kan de Contracor SFG Gun worden gebruikt op plaatsen waar het opzetten van een conventionele straalinstallatie lastig is.

Het SFG-pistool kan worden gebruikt met alle gangbare straalmiddelen om metaal, glas, steen of andere oppervlakken te reinigen of van verf te ontdoen.

Om het SFG-pistool te bedienen, sluit u het gewoon aan op een persluchtbron en vult u het straalmiddel in de draagbare container.

Om te beginnen met stralen, drukt u eenvoudig de hendel op het SFG-pistool in. De tool werkt volgens het principe van Bernoulli, waarbij een vacuum wordt gecreëerd door de perslucht die langs het straalmiddelinjectiepunt stroomt, waar de straalmiddelaanzuigslang is aangesloten op het pistool. Dit vacuum trekt straalmiddel in de luchtstroom, waar vermenging plaatsvindt. Het lucht-straamiddel mengsel wordt vervolgens uit het pistool geblazen op het te stralen oppervlak.

Standaard leveringsomvang:

  • SFG straalpistool met 5 meter zuigslang met slangklemmen,
  • Straalmiddelsilo op wielen,
  • Luchtslang 5 meter met koppeling.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »