SNELKOPPELING GROEN ESI07 MET SLANGTULE

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
16614154
De ESI07 snelkoppelingen zijn drukknop bediende perslucht veiligheidssnelkoppelingen. Door op de groene knop te drukken sluit de snelkoppeling de luchttoevoer af, de slang wordt ontlucht en vastgehouden in de snelkoppeling tot hij drukloos is. Met de...

Lees meer

€37,09 €31,36

Excl. btw

SNELKOPPELING GROEN ESI07 MET SLANGTULE

De ESI07 snelkoppelingen zijn drukknop bediende perslucht veiligheidssnelkoppelingen. Door op de groene knop te drukken sluit de snelkoppeling de luchttoevoer af, de slang wordt ontlucht en vastgehouden in de snelkoppeling tot hij drukloos is. Met deze snelkoppeling heeft u een snelkoppeling die voldoet aan ARBO wet en de veiligheidseisen van de ISO 4414. Het is op geen enkele wijze mogelijk de slang uit de snelkoppeling te nemen als er nog restdruk in zit.

Eigenschappen:

De ESI07 kan worden gebruikt op alle steeknippels volgens het veelgebruikte Euro profiel, ofwel het 7,2/7,4 mm profiel. Door de grote doorlaat van de steeknippel en snelkoppeling is er weinig drukverlies. De lichtgewicht snelkoppeling is gemaakt van slagvast technisch kunststof en is robuust genoeg om dagelijks zeer intensief gebruikt te worden. Het kunststof snelkoppelinghuis zal geen krassen veroorzaken op kwetsbare oppervlakken.

Toepassing:

De snelkoppeling is geschikt voor kleine en middelgrote handgereedschappen in een normale
werkomgeving zoals assemblageplekken en personenautogarages.

Specificaties:

* Flow bij 6 Bar en delta P 0,6 Bar: 1750 Nl/min.
* Werkdruk: van 2 tot 12 Bar (niet geschikt voor vacuüm)
* Temperatuurbereik: -15 °C tot +70 °C
* Gewicht: 86 gram (ESI07.1808)
* Steeknippels (ERP07): gehard staal, verzinkt
* Alle draadaansluitingen BSP draad
* 5 jaar garantie


TIP: vervangt u eerst alle steeknippels door geharde steeknippels van Prevost.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »