SNELKOPPELING EURO PROFIEL met binnendraad

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
16620013
De TST SNELKOPPELINGEN zijn drukknop bediende perslucht veiligheidssnelkoppelingen. Aansluiting: 1/4" - 3/8" - 1/2". Door op de knop te drukken sluit de snelkoppeling de luchttoevoer af, de slang wordt ontlucht en vastgehouden in de snelkop...

Lees meer

€54,95 €26,73

Excl. btw
Koop 5 voor €25,39 per stuk en bespaar 5% Koop 10 voor €24,06 per stuk en bespaar 10%

SNELKOPPELING EURO PROFIEL met binnendraad

De TST SNELKOPPELINGEN zijn drukknop bediende perslucht veiligheidssnelkoppelingen. Door op de knop te drukken sluit de snelkoppeling de luchttoevoer af, de slang wordt ontlucht en vastgehouden in de snelkoppeling. Na een tweede keer drukken kunt u de slang uit de snelkoppeling nemen. U kunt hem ook drukloos in de snelkoppeling laten hangen. Met deze snelkoppeling heeft u een snelkoppeling die voldoet aan de ARBO wet en de veiligheidseisen van de ISO 4414.

EIGENSCHAPPEN: 

De TST SNELKOPPELING 025S kan worden gebruikt op alle steeknippels met het EURO profiel. Door de doorlaat van de steeknippel en snelkoppeling van 8 mm is zeer geschikt voor grotere gereedschappen t.b.v. vrachtwagenwerkplaatsen en de grote constructiewerkplaatsen. De robuuste snelkoppeling is gemaakt van aluminium / staal en is bedoeld voor probleemloos gebruik in veeleisende toepassingen.

Specificaties: 

  • Aansluiting: 1/4" - 3/8" - 1/2".
     
  • Flow : 1.800 Liter/min.
     
  • Werkdruk: van 0 tot 12 Bar
     
  • Temp. bereik: -20°C tot +100 °C
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »