VACUUMINJECTIE STRAALPISTOOL TYPE GX

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
24115306
Het GX vacuuminjectie straalpistool. Het GX straalpistool blaast een high-speed mengsel van lucht en straalmiddel op het product om snel corrosie, coatings of andere stoffen te verwijderen. Het GX straalpistool biedt een comfortabele grip voor...

Lees meer
€85,00
Excl. btw

VACUUMINJECTIE STRAALPISTOOL TYPE GX

Het GX vacuuminjectie straalpistool.

Het  GX straalpistool blaast een high-speed mengsel van lucht en straalmiddel op het product om snel corrosie, coatings of andere stoffen te verwijderen.

Het GX straalpistool biedt een comfortabele grip voor de bediener en zorgt voor een precieze controle van het straalpatroon. De binnenvorm van het straalpistool en de verhouding van luchtinjecteur en de straalnozzle zijn zo ontwikkeld dat er maximaal straaleffect en minimale slijtage van de houder wordt bereikt.

Middels een geribde moer kan eenvoudig, zonder gereedschap de straalnozzle uitgewisseld worden. Het straalpistool werkt met de meeste recycleerbare straalmiddelen zoals glasparels, keramische parels, corund, en kleine korrels staalgrit en staalshot





0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »