STRAALMIDDEL MENGKOP GXA, VOOR VACUUM-INJECTIE STRAALPISTOLEN.

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
24015920
Het GA vacuuminjectie straalpistool. Het GA straalpistool blaast een high-speed mengsel van lucht en straalmiddel op het product om snel corrosie, coatings of andere stoffen te verwijderen. Het GA straalpistool biedt een comfortabele grip voor...

Lees meer
€72,50
Excl. btw

STRAALMIDDEL MENGKOP GXA, VOOR VACUUM-INJECTIE STRAALPISTOLEN.

STRAALMIDDEL MENGKOP VOOR VACUUM-INJECTIE STRAALPISTOLEN.

Om een goede werking van vacuum-injectiepistolen te kunnen garanderen, is het belangrijk dat er gewerkt wordt met een straalmiddel mengkop welke afgestemd is op het straalpistool. Speciaal voor het GX en GA straalpistool is de straalmiddel menkop GXA ontwikkelt. Met de straalmiddel mengkop is de juiste mix straalmiddel/lucht eenvoudig in te stellen. Hierdoor kan er een constante straalmiddel stroom gerealiseerd worden wat zorgt voor een optimaal stralen.

Een bijkomend voordeel van de mengkop GXA is dat hiermee het straalmiddel heel eenvoudig uit de trechter verwijderd kan worden. hiedoor wordt vervangen van het straalmiddel zeer eenvoudig.

Aansluitmaat G 5/4".
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »