STRAALOVERALL - STANDAARD-DUTY

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
25030782
De CONTRACOR NORMAL-DUTY STRAALOVERALL beschermd de straler tegen terugkaatsend straalmiddel. Net als alle andere veiligheidskleding moeten ook straaloveralls voldoen aan de Europese richtlijn 89/686/EEG...

Lees meer

€95,00 €89,50

Excl. btw
Koop 2 voor €85,03 per stuk en bespaar 5% Koop 10 voor €76,08 per stuk en bespaar 15%

STRAALOVERALL - STANDAARD-DUTY

De CONTRACOR STANDAARD-DUTY STRAALOVERALL beschermd de straler tegen terugkaatsend straalmiddel. Net als alle andere veiligheidskleding moeten ook straaloveralls voldoen aan de Europese richtlijn 89/686/EEG voor persoonlijke beschermingsmiddelen. Onze ‘heavy duty’ straaloveralls worden geleverd met CE markering en zijn vervaardigd en getest volgens EN ISO 14877 (protective clothing for abrasive blasting operations using granular abrasives)


De Contracor Standaard-Duty straaloverall beschermt de straler over het algemeen tegen terugkaatsend straalmiddel. Het is een goedkoper alternatief voor een Heavy-Duty straaloverall, met name voor kortlopende projecten. Door het lichtere gewicht is de Standaard-Duty overall comfortabeler in warme klimaten en in de zomer. Het zeildoek en de katoenen stoffen zijn gemakkelijk in de wasmachine te wassen. In geval er bij het stralen verontreinigende stoffen vrijkomen, is het weggooien van een Standaard-Duty straaloverall kosten-gunstiger dan het weggooien van een Heavy-Duty straaloverall.

De Contracor Standaard-Duty straaloverall is voorzien van zowel rits en klittenbandsluitingen voor een dubbele bescherming tegen stof. De speciale sluitingen van mouwen en pijpen zorgen ervoor om het stof buiten te houden. Dubbele stiksels en omslagen zorgen voor een lange levensduur.

Leverbaar in de maten: S[50], M[52], L[54], XL[56], XXL[58] en XXXL[60]

Compleet met 1 paar leren straalhandschoenen.

Materiaal: Leer / katoen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »