GEHOORKAP PELTOR OPTIME III MET HOOFDBEUGEL

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
34520510
De GEHOORKAP PELTOR OPTIME III is een gehoorkap met hoge prestaties die ontwikkeld is met het oog op extreem hoge geluidsbelastingen. De geluidsbescherming is gebaseerd op een dubbelekap-technologie die de resonantie van de binnenkap tot een minimum ...

Lees meer
€32,20
Excl. btw

GEHOORKAP PELTOR OPTIME III MET HOOFDBEUGEL

De GEHOORKAP PELTOR OPTIME III is een gehoorkap met hoge prestaties die ontwikkeld is met het oog op extreem hoge geluidsbelastingen. De geluidsbescherming is gebaseerd op een dubbelekap-technologie die de resonantie van de binnenkap tot een minimum reduceert en daardoor een maximale demping biedt aan hoge frequenties. Een akoestische verbinding tussen binnenvolume en het volume tussen de schelp biedt op zijn beurt een maximale demping van de lage frequenties.
 

De brede, met zachte schuimstof gevulde afdichtingsringen zorgen voor een perfecte zitting en een lage contactdruk. Effectieve bescherming en het hoogste comfort zijn de belangrijkste kenmerken van de Optime III. Dit product is leverbaar in di-elektrische uitvoering zonder zichtbare metaalonderdelen en in Hi-Viz groene uitvoering voor extra zichtbaarheid, t.b.v. gebruikers die in een gevaarlijke omgeving werkzaam zijn, bijvoorbeeld in de wegenbouw.
  • met hoofdbeugel 
  • zeer lichte, allround gehoorkap 
  • voor extreem industrieel lawaai, bijvoorbeeld in de  zware industrie, luchthavens, papierverwerking, mijnbouw en steengroeven
  • SNR waarde: 35 dB


0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »