AIRLESS LIJNMARKERINGS POMP GEA 11000

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
52008600
Benzinemotor aangedreven airless membraanpomp geschikt voor de lichtere lijnmarkerings- werkzaamheden voor parkeerplaatsen en bijwerkklussen voor het spuiten van middel- en laagviskeuze wegenverf. GEA 4200 is ontworpen om lijnen te traceren in wegwerkzaam

Lees meer

€5.950,00 €5.310,00

Excl. btw

AIRLESS LIJNMARKERINGS POMP GEA 11000

DOCUMENTATIE

Benzinemotor aangedreven airless membraanpomp geschikt voor de lichtere lijnmarkerings- werkzaamheden voor parkeerplaatsen en bijwerkklussen voor het spuiten van middel- en laagviskeuze wegenverf. GEA 11000 is ontworpen om lijnen te traceren in wegwerkzaamheden, parkeerlijnen, industriële borden, speelplaatsen en fietspaden.

Het heeft een directioneel voorwiel met 5 verschillende posities om rechte lijnen of lijnen met twee verschillende radiusmetingen te markeren. Dankzij het snelkoppelingssysteem van het pistool is het mogelijk om het pistool van de centrale trolley te verwijderen en afzonderlijk te gebruiken voor verdere werkzaamheden.

De GEA-pomp heeft een autonome benzinemotor waardoor hij licht en gemakkelijk te hanteren is.

TECHNISCHE GEGEVENS:

Motor :   HONDA
Motorvermogen :   8,8 kW / 11,7 Hp
Brandstof :   Benzine
Maximale Tip doorlaat bij 1 pistool :   0.043"
Maximale Tip doorlaat bij 2 pistolen :   0.019"
Maximale Tip doorlaat bij 3 pistolen :   --
Max. pompcapaciteit :   9,5 liter/min.
Max. spuitslang lengte  :   100 meter
Max. werkdruk :   220 bar

 

 

 

De GEA 4200 Lijnmarkerings airlesspomp met benzinemotor, compleet met aanzuigsysteem, manometer - spuitslag 10 meter, airlessspuitpistool RST1 met  FM6 tiphouder en omkeer FM6 tip

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »