STOFVRIJ STRAAL UNIT EDUCT-O-MATIC

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
25012800
STOFVRIJ STRALEN MET DE EDUCT-O-MATIC De educt-O-Matic is de compacte portable recirculeer straalunit, die overal kan worden ingezet en welk slechts 2.5m³/min perslucht nodig heeft bij 6 bar. Stralen, stof afzuigen en straalmiddelrecycling worden ...

Lees meer
€1.397,50
Excl. btw

STOFVRIJ STRAAL UNIT EDUCT-O-MATIC

STOFVRIJ STRALEN MET DE EDUCT-O-MATIC

De educt-O-Matic is de compacte portable recirculeer straalunit, die overal kan worden ingezet en welk slechts 2,5m³/min perslucht nodig heeft bij 6 bar. Stralen, stof afzuigen en straalmiddelrecycling worden geregeld met slechts één bedieningshendel. Het half inknijpen van de bedieningshendel zorgt voor het wegzuigen van straalmiddel, bij volledig inknijpen van de bedieningsknop start het stralen.

Het straalmiddel wordt opgeslagen in een compacte kegelvormige trechter van waaruit het wordt gedoseerd in de straalluchtstroom. De straal/afzuigkop is draaibaar zodat onder elke hoek te stralen is.

Het straalmiddel en stof blijft binnen de rubber/borstelkop, en wordt afgezogen. Het bruikbare straalmiddel valt weer in het trechtertje en het stof wordt in de stofzak geblazen. Per werkgang kan er een straalbreedte van ongeveer 30 mm gemakkelijk worden gereinigd met ten educt-O-Matic.

Wanneer u klaar bent met stralen, alleen de hendel half loslaten en het overgebleven stof en straalmiddel opzuigen. Het stofzuigen wordt gestopt door het volledig loslaten van de hendel. De educt-O-Matic werkt het best met staal- of gietijzergrit. Stof en versleten straalmiddel worden verzameld in een katoenen stofzak.


DE EDUCT-O-MATIC WORDT GELEVERD MET 6 VERSCHILLENDE MONDSTUKKEN EN STOFZAK 


BENODIGDE HOEVEELHEID PERSLUCHT = 2,5m³/min. BIJ 6 BAR
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »