AXIAAL VENTILATOR DAF 3900

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
20801021
De DAF 3900 is aansluitbaar met een optionele koker incl. flexibele slang en geschikt voor stofafzuiging met de filterklasse F7 stofzakken. Ideaal voor het be- en ontluchtigen van afgesloten ruimtes in de industrie, scheepsbouw en -onderhoud,...

Lees meer
€262,00
Excl. btw

AXIAAL VENTILATOR DAF 3900

De DAF 3900 is aansluitbaar met een optionele koker incl. flexibele slang en geschikt voor stofafzuiging met de filterklasse F7 stofzakken. Ideaal voor het be- en ontluchtigen van afgesloten ruimtes in de industrie, scheepsbouw en -onderhoud, bij werkzaamheden in riolen, het aanbrengen van coatings enz.

De turboventilatoren type DAF zijn speciaal ontwikkeld voor het afzuigen van kwalijke stoffen of voor het inblazen van frisse lucht. Deze ventilatoren leveren een hoge druk en worden toegepast in combinatie met luchttransportslangen. Bijzonder handig bij deze ventilatoren zijn de robuuste kokers met daarin opgeborgen de flexibele luchttransportslangen.


Note: De turboventilatoren zijn ontworpen om gebruikt te worden in combinatie met slangen of slang met stofzak voor het afzuigen van kwalijke dampen of stof. Deze ventilatoren zijn qua geluid niet geschikt om vrijuitblazend te gebruiken.


TECHNISCHE GEGEVENS:


Luchtverplaatsing :  3.700 m³/uur
Luchtdruk max. :  280 Pa
Omgevingstemperatuur :  45 °C
Voeding :  230 V / 50 Hz
Opgenomen vermogen  0,75 kW
Mobiliteit :  draagbaar/stapelbaar
Slangdiameter :  Ø 330 mm
Stofzakdiameter :  Ø 300 mm
Afmetingen L x B x H :  520 x 400 x 500 mm
Gewicht :  13 kg
Geluidsniveau @ 1 mtr. :  65 dB (A)
Beschermingsklasse :  IP 44
Aanbevolen zekering :  10 A
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »