DUBBELE PNEUMATISCHE MEMBRAANPOMP B24

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
52007060
DUBBELE PNEUMATISCHE MEMBRAANPOMP B24 Pneumatische pomp met dubbel membraan geschikt voor verfspuiten onder lage druk met verfverstuivingslucht of vloeistofoverdracht met lage tot gemiddelde viscositeit. Het kan worden gebruikt met email, lakken, grondla

Lees meer

€500,00 €446,15

Excl. btw

DUBBELE PNEUMATISCHE MEMBRAANPOMP B24

DOCUMENTATIE

De B24-pomp, verkrijgbaar in twee modellen, is geschikt voor verftoepassingen met een kleine en gemiddelde viscositeit in de hout- en metaalsector en zorgt voor een hoge precisie, waardoor vermoeidheid van de operator wordt vermeden vanwege het gewicht bij het spuiten met een zuig- of zwaartekrachtbekerpistool. Het dubbele membraansysteem maakt een snelle omkering van het bedieningsmechanisme mogelijk, wat resulteert in een stabiele materiaalstroom.

Pneumatische pomp met dubbel membraan geschikt voor verfspuiten onder lage druk met verfverstuivingslucht of vloeistofoverdracht met lage tot gemiddelde viscositeit. Het kan worden gebruikt met email, lakken, grondlagen en vernissen, in de hout- en metaalsector. Verkrijgbaar in de kunststof variant BOXER.

Het kan worden gebruikt met email, lakken, grondlagen en vernissen, in de hout- en metaalsector.


TECHNISCHE GEGEVENS:

Motor :   Pneumatisch
Drukverhouding :   1 : 1
Max. vrije opbrengst :   24 liter/min.
Max. werkdruk :   8 bar
Max. ingangsdruk :   8 bar
Luchtverbruik :   200-500 liter/min.
Gewicht (zonder toebehoren)  :   11 kg

 

Uitvoeringen:

  • Standaard membraanpomp met drukregelaar

  • BOXER membraanpomp (kunststof uitvoering) met drukregelaar
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »