DUBBELE PNEUMATISCHE MEMBRAANPOMP B24 MIX

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
52007050
DUBBELE PNEUMATISCHE MEMBRAANPOMP B24-MIX met dubbel aanzuigsysteem Tweecomponenten dubbelmembraan pneumatische pomp geschikt voor lagedruk luchtspuiten met verfverstuivingslucht. Het kan worden gebruikt met tweecomponentenproducten, lakken, lakken, basi

Lees meer

€2.345,00 €2.095,00

Excl. btw

DUBBELE PNEUMATISCHE MEMBRAANPOMP B24 MIX

DOCUMENTATIE

De B24-pomp, verkrijgbaar in twee modellen, is geschikt voor verftoepassingen met een kleine en gemiddelde viscositeit in de hout- en metaalsector en zorgt voor een hoge precisie, waardoor vermoeidheid van de operator wordt vermeden vanwege het gewicht bij het spuiten met een zuig- of zwaartekrachtbekerpistool. Het dubbele membraansysteem maakt een snelle omkering van het bedieningsmechanisme mogelijk, wat resulteert in een stabiele materiaalstroom.

Tweecomponenten dubbelmembraan pneumatische pomp geschikt voor lagedruk luchtspuiten met verfverstuivingslucht. Het kan worden gebruikt met tweecomponentenproducten, lakken, lakken, basislakken en vernissen met een lage en gemiddelde viscositeit, in de hout- en metaalsector.

Het kan worden gebruikt met tweecomponentenproducten, lakken, basislakken met lage en gemiddelde viscositeit en vernissen.

TECHNISCHE GEGEVENS:

Motor :   Pneumatisch
Drukverhouding :   1 : 1
Max. vrije opbrengst :   12 liter/min.
Max. werkdruk :   8 bar
Max. ingangsdruk :   8 bar
Luchtverbruik :   250-400 liter/min.
Gewicht (zonder toebehoren)  :   45 kg

 

Uitvoeringen:

  • Membraanpomp op trolley met 2 xaanzuigfilter, 2 x drukregelaar en 2 x aanzuigslang met filter.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »