ECRU elektrisch straalketel besturing

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
25010895
De ERCU elektrische afstandsbediening is vereist wanneer de operator op een afstand groter dan 40 meter van de straalketel werkt. Het pneumatisch bediende afstandsbedieningssysteem heeft een responstijd die te lang is voor afstanden groter dan 40 meter. O

Lees meer
€439,00
Excl. btw

ECRU elektrisch straalketel besturing

De ERCU elektrische afstandsbediening is vereist wanneer de operator op een afstand groter dan 40 meter van de straalketel werkt. Het pneumatisch bediende afstandsbedieningssysteem heeft een responstijd die te lang is voor afstanden groter dan 40 meter. Op zulke lange afstanden is er een aanzienlijke hoeveelheid tijd nodig voordat het luchtsignaal de RCV-klep bereikt.

TOEPASSING

De ERCU elektrische afstandsbediening stuurt een elektrisch signaal vanaf de DMH-handgreep op de straalslang, naar de straalketel. De ERCU-bedieningskast stuurt vervolgens een luchtsignaal naar de RCV-klep, met de opdracht deze te openen of te sluiten. De ERCU-bedieningskast wordt rechtstreeks op de straalketel gemonteerd en heeft geen vertraging bij het verzenden van het signaal. Elektrische afstandsbedieningen worden ook gebruikt in koude omgevingen, omdat pneumatische systemen kunnen bevriezen als gevolg van condensatie die zich in de leidingen ophoopt.

LEVERINGSOMVANG

ERCU schakelkast voor montage op BlastRazor gritstraalketel, DMH-E elektrische afstandsbedieningshendel met kabel met waterdichte connector, 20 meter verlengkabel met connectoren, 12 VDC transformator.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »