FILTERS VOOR FILTERBOX FB300

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
20801510
De Dryfast filterbox FB300 - De unieke oplossing voor stofbeheersing Naast de gebruikelijke Dryfast stofzakken is er nu ook een unieke filterbox FB300 beschikbaar, die niet alleen aangesloten kan worden op de Dryfast DAF en TTV serie, maar ook op

Lees meer
€17,00
Excl. btw

FILTERS VOOR FILTERBOX FB300

De Dryfast filterbox FB300 - De unieke oplossing voor stofbeheersing

Filterbox is te voorzien van filter G4 [Groffilter], F9 [Fijnfilter], F7 [Fijnfilter-zakkenfilter], HEPA-filter, verfnevelfilter en een actiefkoolfilter.

Indien er geen ruimte of de mogelijkheid is om de stoffilterzak te gebruiken, is er nu wel de mogelijkheid de filterbox te plaatsen.

Het unieke van deze sterke kunststof Dryfast filterbox is dat de filtercombinatie zelf samengesteld kan worden voor diverse toepassingen. Voor stofbeheersing in de bouw- en renovatiemarkt zal een filterbox samengesteld kunnen worden met een G4 grofstof cassettefilter en een F9 fijnstof cassettefilter of een F7 fijnstof zakkenfilter.

Voor renovatiewerken in verzorgingshuizen, ziekenhuizen, scholen en de voedingsmiddelenindustrie, kan de filterbox samengesteld worden met een G4 grofstof cassettefilter, F9 fijnstof cassettefilter en een HEPA-filter. Daarnaast kan de filterbox uitgerust worden met een koolstof cassettefilter voor allerlei vormen van geurbestrijding in de renovatiemarkt, bouw- en schildersmarkt en de industrie.

De sterke kunststof omkasting kan, na het verwijderen van de filters, eenvoudig met een hogedrukreiniger worden schoongemaakt.

Door de standaard aanzuig- en uitblaas slangaansluitingen van Ø 300 mm is deze filterbox op veel verschillende manieren met ventilatoren en luchttransportslangen te combineren, voor overdruk- of onderdruktoepassingen.

De FB300 filterbox is een efficiënte oplossing voor allerlei vormen van stof- en geurbeheersing voor bedrijven die al over de juiste ventilatoren beschikken.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »