LUCHTKAP KITE PRO HEAVY DUTY

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
34991400
LUCHTKAP KITE PRO HEAVY DUTY MET INGEBOUWDE INBLAASUNIT De Kite Pro Heavy Duty is gemaakt voor de heftige werkzaamheden, waarbij er allerlei schadelijke stoffen en deeltjes aanwezig zijn die niet alleen schadelijk zijn om in te ademen maar ook (vervele

Lees meer
€865,00
Excl. btw

LUCHTKAP KITE PRO HEAVY DUTY

Comfort én bescherming van het hoofd, de nek en schouders

De Kite Pro Heavy Duty is gemaakt voor de heftige werkzaamheden, waarbij er allerlei schadelijke stoffen en deeltjes aanwezig zijn die niet alleen schadelijk zijn om in te ademen maar ook (vervelend) om op de huid te krijgen. Denk bijvoorbeeld aan processierupshaartjes, isolatiematerialen, zuren, reinigingsmiddelen enzovoorts. Met de Kite Pro Heavy Duty bescherm je het hoofd, de nek en de schouders van allerlei irriterende stoffen en deeltjes.

De nieuwe motor-unit met bescherming rondom

Ook de Kite Pro Heavy Duty is voorzien van de nieuw ontwikkelde motor-unit van Arbin Safety. Bij deze motor-unit is gewerkt aan verbeterde ergonomie en gewichtsverdeling. Hierdoor is de belasting voor de nek van de gebruiker aanzienlijk verminderd, waardoor het nog comfortabeler werken is. Tevens is bij de nieuwe motor-unit het filter verder naar achteren geplaatst, hierdoor neemt deze minder stof op en zal de levensduur van het filter toenemen.

De intelligent KITE – software waarschuwt de gebruiker wanneer het filter moet worden vervangen, en wanneer de accu moet worden opgeladen.

De luchtkap is volledig goedgekeurd volgens EN 12941


 
Specificaties:

• Laag gewicht, compacte vorm 950 gram

• Luchtflow = 160 liter/min.

• Voorzien van luchtflowindicator

• Standtijd accu > 8-10 uur

• Levensduur accu ca. 500 oplaad cycli

• Laadduur accu 4 uur
 

Leveringsomvang:

Kite Pro Heavy Duty, inclusief capuchon (kap) die hoofd, nek en schouder beschermt met ingebouwd vizier, overdukventielen en nekkraag (fuik) oplader, P3 filter, reserve comfort pads

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »