LUCHTKAP Z-LINK + PX5 VOORDEELSET

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
25114000
De RPB® Z-Link® is meer dan een product. Het is een systeem. De Z-Link® is het meest veelzijdige universele hoofdkap ter wereld, van lassen (met de Z-Link+®) tot schuren. De Z-Link® is ontworpen met het oog op uw comfort en garandeert dat u meer energie h

Lees meer

€2.351,95 €2.116,50

Excl. btw

LUCHTKAP Z-LINK + PX5 VOORDEELSET

De RPB® Z-Link® is meer dan een product. Het is een systeem. De Z-Link® is het meest veelzijdige universele hoofdkap ter wereld, van lassen (met de Z-Link+®) tot schuren. De Z-Link® is ontworpen met het oog op uw comfort en garandeert dat u meer energie hebt om van de beste momenten in het leven te genieten.

Door het grote gelaatsscherm van de Z-Link® kunt u werken met een breder perspectief. Het biedt uitstekend zicht omlaag en naar de zijkanten in combinatie met een gelaatsscherm dat open scharniert zodat u gemakkelijk buiten de werkomgeving kunt communiceren. Dankzij 5 lensopties (inclusief een tint 5 lens) is de Z-Link® perfect voor boogspuiten.

Voor een verdere verhoging van uw comfort en stabiliteit kan de Z-Link® ook worden uitgerust met het Comfort-Link™-schokdempingssysteem. 

Dit is meer dan een hoofdkap, het is een systeem dat u volledige bescherming boven uw schouders, namelijk hoofd, gezicht, ogen, gehoor* en ademhalingsbescherming biedt.

Uiteraard voldoet de helm aan alle normen volgens EN 271 (ademhalings-beschermingsmiddelen) en EN 166 (oogbescherming).

PX5 Aanblaasunit

Niet voor iedere toepassing is perslucht noodzakelijk voor de toevoer van ademlucht naar de luchtkap. Wanneer er genoeg schone omgevingslucht beschikbaar is kan dit ook worden gerealiseerd met de PX5 aanblaasunit. Denk dan bijvoorbeeld aan buiten straalwerk, gevelrestauratie, soda stralen etc.

Gemakkelijk en veilig ademen met een compacte aanblaasunit, gewoon aan de riem. Geen gesjouw meer met lange persluchtslangen! De PX5 levert schone ademlucht van hoge kwaliteit voor alle RPB straalhelmen en luchtkappen. Deze robuuste en veelzijdige PAPR (Powered Air Purifier) voorziet uitvoerend personeel niet alleen van hoogwaardige ademlucht maar - door het ontbreken van de gebruikelijke, aangesloten luchtslangen - ook van volledige bewegingsvrijheid.

Hoe ademt de PX5?

Een efficiënte multi-speed ventilator zuigt (omgevings)lucht aan via de luchtinlaat, vervolgens worden de grote deeltjes afgevangen door een voorfilter. Dit laatste om de levensduur van het hoofdfilter te verlengen. Deze filter-cartridge zorgt tenslotte voor schone ademlucht. Gewoon aan de riem, dus geen gedoe met persluchtslangen.

Duurzaamheid verzekerd

Er kan tot 12 + uur veilig en aaneengesloten worden gewerkt op een enkele lading van de lichtgewicht, oplaadbare en duurzame Lithium-batterij. De veiligheid van de straler wordt nog verder ondersteunt door een overzichtelijk LED-scherm waarop de ingestelde ventilator-snelheid en resterende batterijtijd duidelijk zijn af te lezen. De PX5 geeft een duidelijk geluids- en trilalarm wanneer de luchtstroom onder de minimumwaardes dreigt te komen.

De aanblaasunit wordt compleet geleverd met:

  • Accu en acculader 
  • Filters
  • Testbuis voor filterconditie
DE VOORDEEL SET  BESTAAT UIT:

- SZ-Link luchtkap met schoudercape FR,

- PX5 compleet met lader en slang 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »