NATSTRAAL NOZZLES WBN-MINI 1/2"

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
25012005
Afhankelijk van de hardheid van het gebruikte straalmiddel moet de juiste soort straalpijp worden gekozen om een lange levensduur te garanderen en zo kosten te besparen. Het gewicht van de straalpijp en b.v. een beschermende mantel van de straalpijp.

Lees meer
€151,00
Excl. btw

NATSTRAAL NOZZLES WBN-MINI 1/2"

NATSTRAAL NOZZLES WBN-MINI 1/2", speciaal voor de kleine straalketels met een 1/2" straalslang; passend in de nozzlehouder NHP-0

De straalnozzle is een heel wezenlijk onderdeel van de straalinstallatie. Door slijtage van de straalnozzle vergroot de uitstroomdiameter van de nozzle. Bij een grotere diameter van de nozzle wordt meer perslucht verbruikt en dus meer energie. Daarentegen vermindert het straaleffect door een kleinere versnelling van het grit (verminderde venturi-werking). Voor eenzelfde straaleffect is dus meer energie noodzakelijk. Door regelmatige controle van de straalnozzle kunnen te hoge persluchtverbruiken voorkomen worden. Besparingen van perslucht zijn aanzienlijk.


MATERIAAL BINNENMANTEL : BORIUM-CARBIDE


Buitenmantel : Aluminium.
Te monteren in een nozzlehouder NHP-0, met 3/4 grove draad.

De natstraalnozzle WBN is speciaal ontwikkeld om op een milieu-vriendelijke manier te kunnen stralen. Stofreductie bij het stralen van staal, steen of beton. Toevoeging van water tot een maximale korrelgrootte van 3,5 mm.

Materiaal: Borium Carbide
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »