ONDERBOUWSET DOSEERVENTIEL - FSV 1 ¼”

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
24110850
Het CONTRACOR STRAALMIDDELDOSEERVENTIEL - FSV is ontworpen voor een nauwkeurige dosering van het straalmiddel in de luchtstroom aan de onderzijde van de straalketel.

Lees meer

€254,30 €228,90

Excl. btw

ONDERBOUWSET DOSEERVENTIEL - FSV 1 ¼”

Bestaande uit:

  • 1 x Straalmiddeldoseerventiel FSV
  • 1 x Berubberde dubbelnippel - 100 mm x 1.1/4 "
  • 1 x Berubberd Y-Stuk 1.1/4"
  • 1 x Berubberde dubbelnippel 1.1/4 "
  • 1 x Klauwkoppeling CFT-2

 

Het CONTRACOR STRAALMIDDELDOSEERVENTIEL - FSV is ontworpen voor een nauwkeurige dosering van het straalmiddel in de luchtstroom aan de onderzijde van de straalketel.

Juiste dosering van het straalmiddel verbetert de straal efficiëntie, en door de hoge slijtvastheid van de onderdelen worden wervelingen voorkomen.

Het 45° schuine FSV klepontwerp zorgt voor een gelijkmatig mengsel van lucht en straalmiddel. De duurzame doseerschijf van de klep zorgt voor een nauwkeurige dosering van de straalmiddelhoeveelheid. Via de inspectiedeksel kunnen eventuele verstoppingen verwijderd worden. 

Het CONTRACOR STRAALMIDDELDOSEERVENTIEL - FSV is speciaal ontworpen voor het doseren van zachte minerale straalmiddelen zoals koperslakken, garnet en olivinezand.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »