PERSLUCHT NAKOELER | 15,7 M³/MIN. | PNEUMATISCH

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
14701800
Droge perslucht is onmisbaar voor het storingsvrij functioneren van straal- en verf- spuitapparatuur, alsmede persluchtgereedschap. Het gebruik van natte perslucht zorgt voor verstoppingen van het straalmiddel in de straalketel. Ook (stuur)ventiel...

Lees meer
€5.245,00
Excl. btw

PERSLUCHT NAKOELER | 15,7 M³/MIN. | PNEUMATISCH

Droge perslucht is onmisbaar voor het storingsvrij functioneren van straal- en verf- spuitapparatuur, alsmede persluchtgereedschap. Het gebruik van natte perslucht zorgt voor verstoppingen van het straalmiddel in de straalketel. Ook (stuur)ventielen hebben te lijden onder het gebruik van natte perslucht. 

Deze serie van luchtgekoelde - perslucht nakoelers maakt gebruik van een zeer efficiënte aluminiumkoeler in plaats van de klassieke koperen buizen met spoel die normaal door andere fabrikanten worden gebruikt.

De aluminiumkoeler in combinatie met de elektrische ventilator zorgt voor een vermindering van de inlaattemperatuur met een Delta T van 5 ° C ten opzichte van de omgevingstemperatuur. Hierdoor condenseert de aanwezige olie- en waterdamp die daarna door de cycloonafscheider worden afgescheiden. 

Drukval is niet relevant en het gevormde condensaat wordt afgevoerd via de hoog rendements cycloonafscheider die is aangesloten op de uitgaande kant van de aluminiumkoeler.

De nakoelers kunnen in elektrische en pneumatische uitvoering geleverd worden. Tevens kunnen zij in een stevig transportframe worden geplaatst. 

Eventueel kan de persluchtkwaliteit nog verder omhoog worden gebracht door het gebruik van persluchtfilters. Zo worden ook olie en andere verontreinigingen uit de perslucht gehaald.

 Capaciteit :  15,7 m³/min.
 Max. druk :  16 bar
 Aansluiting :  2"
 Spanning :  - 
 Motorvermogen :  Pneumatisch
 Gewicht :  38 kilo
 Afmetingen:    
 A :  1.450 mm.
 B :     500 mm.
 C :     880 mm.
 D :     860 mm.
 E :     170 mm.INCLUSIEF CYCLOONAFSCHEIDER / EXCLUSIEF KOPPELINGEN.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Uw review toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »