PERSLUCHT NAKOELER | 51,7 M³/MIN. | PNEUMATISCH

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
14702600
Droge perslucht is onmisbaar voor het storingsvrij functioneren van straal- en verf- spuitapparatuur, alsmede persluchtgereedschap. Het gebruik van natte perslucht zorgt voor verstoppingen van het straalmiddel in de straalketel. Ook (stuur)ventiel...

Lees meer
€17.140,00
Excl. btw

PERSLUCHT NAKOELER | 51,7 M³/MIN. | PNEUMATISCH

Droge perslucht is onmisbaar voor het storingsvrij functioneren van straal- en verf- spuitapparatuur, alsmede persluchtgereedschap. Het gebruik van natte perslucht zorgt voor verstoppingen van het straalmiddel in de straalketel. Ook (stuur)ventielen hebben te lijden onder het gebruik van natte perslucht. 

Deze serie van luchtgekoelde - perslucht nakoelers maakt gebruik van een zeer efficiënte aluminiumkoeler in plaats van de klassieke koperen buizen met spoel die normaal door andere fabrikanten worden gebruikt.

De aluminiumkoeler in combinatie met de elektrische ventilator zorgt voor een vermindering van de inlaattemperatuur met een Delta T van 5 ° C ten opzichte van de omgevingstemperatuur. Hierdoor condenseert de aanwezige olie- en waterdamp die daarna door de cycloonafscheider worden afgescheiden. 

Drukval is niet relevant en het gevormde condensaat wordt afgevoerd via de hoog rendements cycloonafscheider die is aangesloten op de uitgaande kant van de aluminiumkoeler.

De nakoelers kunnen in elektrische en pneumatische uitvoering geleverd worden. Tevens kunnen zij in een stevig transportframe worden geplaatst. 

Eventueel kan de persluchtkwaliteit nog verder omhoog worden gebracht door het gebruik van persluchtfilters. Zo worden ook olie en andere verontreinigingen uit de perslucht gehaald.

 Capaciteit :  51,7 m³/min.
 Max. druk :  16 bar
 Aansluiting :  DN 125
 Spanning :  - 
 Motorvermogen :  Pneumatisch
 Gewicht :  160 kilo
 Afmetingen:    
 A :  2.100 mm.
 B :     900 mm.
 C :  1.075 mm.
 D :  1.550 mm.
 E :     250 mm.INCLUSIEF CYCLOONAFSCHEIDER / EXCLUSIEF KOPPELINGEN.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »