PNEUMATISCHE AIRLESS TRANSFERPOMP APOLLO 303

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
52007100
PNEUMATISCHE AIRLESS TRANSFERPOMP APOLLO 303 Pneumatische transferpompen met zuigers, geschikt voor snelle vloeistofbehandeling in de sectoren marine, industrie, raffinaderijen, auto's, airconditioning en hydrauliek, glas, kleding en accessoires. De onmi

Lees meer

€1.815,00 €1.620,00

Excl. btw

PNEUMATISCHE AIRLESS TRANSFERPOMP APOLLO 303

DOCUMENTATIE

Pneumatische transferpompen met zuigers, geschikt voor snelle vloeistofbehandeling in de sectoren marine, industrie, raffinaderijen, auto's, airconditioning en hydrauliek, glas, kleding en accessoires. De onmiddellijke volumetrische omkering van de lucht-pneumatische motor maakt het mogelijk om de apparatuur zonder smering te gebruiken, waardoor een antivriessysteem overbodig is.

De pneumatische transferpompen werken met een persluchtmotor die de positie verticaal van boven naar beneden beweegt en vice versa. Het product wordt door de onderste pomp aangezogen en naar de uitgang gedragen. De structuur van de "pompeenheid" (aanzuigklep, pompzuiger, materiaal afdichtingspakkingen) maakt de toevoer van materiaal mogelijk wanneer de zuiger zich in de stijgende of dalende fase bevindt. Het debiet van een pneumatische zuigerpomp hangt af van de hoeveelheid materiaal die hij tijdens elke cyclus vrijgeeft en van het aantal cycli dat hij voltooit (de cyclus is de volledige slag van de zuiger in beide richtingen).

TECHNISCHE SPECIFICATIES:

  Drukverhouding   6:1   
  Capaciteit per slag   91   cm³
  Slaglengte   60   mm.
  Max. vrije opbrengst   16,0   liter/min.
  Aantal slagen per liter   11  
  Max. werkdruk   48   bar
  Max. ingangsdruk   8   bar
  Luchtverbruik   600-2.650   liter/min.
  Pakkingen   PTFE - PE  
  Materiaal inlaataansluiting   M 1"   
  Materiaal uitlaataansluiting   M 1/2"  
  Gewicht   12   kg.

 

Compleet met   aanzuigslang en filter.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »