PNEUMATISCHE AIRLESS TRANSFERPOMP APOLLO 40

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
52007130
PNEUMATISCHE AIRLESS TRANSFERPOMP APOLLO 40 Pneumatische transferpompen met zuigers, geschikt voor snelle vloeistofbehandeling in de sectoren marine, industrie, raffinaderijen, auto's, airconditioning en hydrauliek, glas, kleding en accessoires. De onmid

Lees meer

€3.010,00 €2.685,00

Excl. btw

PNEUMATISCHE AIRLESS TRANSFERPOMP APOLLO 40

DOCUMENTATIE

Pneumatische transferpompen met zuigers, geschikt voor snelle vloeistofbehandeling in de sectoren marine, industrie, raffinaderijen, auto's, airconditioning en hydrauliek, glas, kleding en accessoires. De onmiddellijke volumetrische omkering van de lucht-pneumatische motor maakt het mogelijk om de apparatuur zonder smering te gebruiken, waardoor een antivriessysteem overbodig is.

De pneumatische transferpompen werken met een persluchtmotor die de positie verticaal van boven naar beneden beweegt en vice versa. Het product wordt door de onderste pomp aangezogen en naar de uitgang gedragen. De structuur van de "pompeenheid" (aanzuigklep, pompzuiger, materiaal afdichtingspakkingen) maakt de toevoer van materiaal mogelijk wanneer de zuiger zich in de stijgende of dalende fase bevindt. Het debiet van een pneumatische zuigerpomp hangt af van de hoeveelheid materiaal die hij tijdens elke cyclus vrijgeeft en van het aantal cycli dat hij voltooit (de cyclus is de volledige slag van de zuiger in beide richtingen).

TECHNISCHE SPECIFICATIES:

  Drukverhouding   8:1   16:1   
  Capaciteit per slag   500   200   cm³
  Slaglengte   80   800   mm.
  Max. vrije opbrengst   55,0   30,0   liter/min.
  Aantal slagen per liter   2,0   5,0  
  Max. werkdruk   64   128   bar
  Max. ingangsdruk   8   8   bar
  Luchtverbruik   600-2.650   600-2.650   liter/min.
  Pakkingen   PTFE-PE-LEATHER  PTFE-PE-LEATHER  
  Materiaal inlaataansluiting   M 36x2 mm   M 36x2 mm   
  Materiaal uitlaataansluiting   M 3/4"   M 3/4"  
  Gewicht   28   25   kg.

 

Compleet met   aanzuigslang en filter.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »