METALLISEEROVERALL ReS-ORION 8Pro

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
25030854
KLIK VOOR ONZE STAFFELKORTINGEN De Metalliseeroverall Res-ORION 8PRO voor thermisch spuiten wordt geheel gemaakt van materialen volgens de nieuwste technologieën, die een hoge bescherming en een lange levensduur te garanderen. Belangrijkste materi...

Lees meer
€349,00
Excl. btw

METALLISEEROVERALL ReS-ORION 8Pro

De Metalliseeroverall Res-ORION 8PRO voor thermisch spuiten wordt geheel gemaakt van materialen volgens de nieuwste technologieën, die een hoge bescherming en een lange levensduur te garanderen. Belangrijkste materiaal van de overall is een vlamvertragende stof met de para-aramidevezels.

Externe naden zijn gemaakt van para-aramide garen met 100% Kevlar vezels. Para-aramide vezels hebben een hoge hittebestendigheid (Kevlar vezels zijn temperatuurbestendig tot 500°C), scheuren, slijtage en scheuren.

De metalliseeroverall biedt bescherming tegen zwevende stof veroorzaakt door de metallisatie proces. Het beschermt de gebruiker tegen spatten van kleine druppels gesmolten metalen, korte contacttijd met vlam, warmtestraling. De metalliseeroverall minimaliseert de kans op een elektrische schok, een kort contact met elektrische draden onderspanning aan Ongeveer 100 volt DC.

Ontworpen voor:

  • thermisch spuiten,
  • arc spray, 
  • gas (plasma vlam) spray.


De metalliseeroverall Res-ORION 8PRO is ontwikkeld over eenkomstig de nieuwste normen en bestaande normen, zoals:

  • Richtlijn 89/686 / EEC. 
     
  • PN-EN 340: 2006 "Beschermende kleding, algemene eisen ".
     
  • PN-EN 11611: 2009 "Beschermende kleding voor gebruik bij lassen en aanverwante processen ".


Leverbaar in de maten:  50 tot 68 zie maattabel voor de juiste maten. 

Zie ook de bijpassende  metalliseerhandschoenen. 

DOCUMENTATIE 
Materiaal: Leer / katoen
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »