STOFVRIJSTRAALUNIT PROFI-BRS-5

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
21830002
Het BRS Blast Recovery System is een elektrisch aangedreven, stofvrij-drukstraalsysteem, die kan worden gebruikt waar openlucht gritstralen verboden is, of niet mogelijk of praktisch is. Gritstralen en gelijktijdig stof en straalmiddel wegzuigen worden ge

Lees meer
€8.635,00
Excl. btw

STOFVRIJSTRAALUNIT PROFI-BRS-5

Het BRS Blast Recovery System is een elektrisch aangedreven, stofvrij-drukstraalsysteem, die kan worden gebruikt waar openlucht gritstralen verboden is, of niet mogelijk of praktisch is. Gritstralen en gelijktijdig stof en straalmiddel wegzuigen worden gestart door de DMH-hendel te bedienen. Door het gritstraaloppervlak schoon te houden, kan de gebruiker werken zonder de ruimte af te schermen of adembescherming te dragen.

TOEPASSING

Stofvrij gritstraalsysteem, ideaal voor binnen gritstralen waar stof en schurende verontreinigingen moeten worden vermeden, voor het stralen o.a van lasnaden en voor spotreparaties bij tankbouw, jacht- en scheepsbouw, lasnaad voor- en nabewerking, on- en offshore pijpleiding industrie, thermische metalliseer- bekledingsprocessen, walsrol rubber bekleding, vliegtuigbouw, onderhoud raffinaderijen, graniet en natuursteen bewerking, beton bouw en revisie, wegmarkeringen en belijning, polyester en glasvezel industrie, walsindustrie (kunststof, papier).Gebruikte straalmedia zijn recyclebare niet-metalen media: straalmiddelen zoals glas, plastics, garnet en aluminium oxide.

STANDAARD LEVERING

BRS-systemen zijn op een verrijdbaar frame gemonteerd en omvatten een cycloon-stofafscheider en straalmiddel-reclaimer, een stofafscheider met een patroonfilter en automatische pulsjet filterreiniging, een volledig pneumatische afstandsbediening en straaldrukregeling, een reduceerventiel en een perslucht vochtfilter. Het BRS-systeem bevat een gecombineerde straal- en vacuümkop, uitgerust met een borstel met nylon borstelharen die tegen het straaloppervlak drukt. De BSH-terugvoerkopconstructie bestaat uit een straalmondstuk en een vacuümslang, die stof en het terugkaatsende straalmiddel afzuigt naar de recyclingunit. Het straalmiddel blijft binnen de BSH-stofvrijstraalkop en houdt de omgeving schoon.

vacuümkop BSH-50 met drie borstels, MTC-6.5 straalnozzle, DMH-handgreep.

TECHNISCHE GEGEVENS

Straalmiddel inhoud drukstraalketel :  50 Liter
Max. lengte straalslang  :  5 meter
Afmetingen [L x B x H] :  1.800 x 550 x 2.050 mm.
Type straalnozzle :  SBC-6,5
Max. persluchtverbruik :  3.000 liter/min.
Max. straaldruk :  2,5 - 5,5 bar
Spanning :  3 x 400 V 50 Hz.
Max. vermogen :  5,5 kW.
Filtervlak  :  11,0 m²
Cycloontype :  R400

FUNCTIONELE KENMERKEN

  • mobiel systeem
  • elektrisch aangedreven met een krachtig vacuüm
  • stofcycloon-afscheider met uitneembare zeef
  • stofafscheider met patroonfilter
  • pulse jet filterreiniging met timerbediening
  • instelbare straaldruk
  • persluchtfilter / vochtafscheider

- Gebruikte straalmiddelen: aluminiumoxide (aanbevolen), staalkorrel max. GH18/GH25

- Gemiddelde productiecapaciteit (per uur): 6 m2 vlak oppervlak of 80 rm lasnaden;

- Instelbare straaldruk: 3-10 bar;

- Lengte zuigslang: max. 15m (leveringsomvang 5m);

- Gemiddeld straalpatroon: Ø 60-75mm.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »