STRAALDRUK MANOMETER MET NAALD

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
25033000
STRAALDRUKMANOMETER MET NAALD, om te controleren wat de drukval, van de straaldruk, over de straalslang is kan deze straaldrukmanometer worden toegepast. Bij langere lengtes straalslang kan er een behoorlijke drukval van de straaldruk optreden, om...

Lees meer
€19,20
Excl. btw

STRAALDRUK MANOMETER MET NAALD

STRAALDRUKMANOMETER MET NAALD, om te controleren wat de drukval, van de straaldruk, over de straalslang is kan deze straaldrukmanometer worden toegepast.

Bij langere lengtes straalslang kan er een behoorlijke drukval van de straaldruk optreden, om de kwaliteit van het straalwerk te waarborgen, en te bepalen hoeveel de straaldruk nu daadwerkelijk bij de nozzle is kan dit met deze straaldrukmanometer gemeten worden.

De naald wordt vlak voor de straalnozzle door de slang gedrukt, indien de dodemansknop bediend wordt kan de straaldruk worden afgelezen. Indien er gemeten wordt met straalmiddel toevoer dan altijd de naaldopening richting de nozzle houden zodat het straalmiddel de meetopening niet kan verstoppen.

De straaldrukmanometer wordt compleet met naald, en 5 reservenaalden geleverd.

Meetbereik: 0 - 11 bar

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »