STRAALHELM NOVA 3 + CONDITIONER C40

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
25111139
De RPB NOVA 3 straalhelm combineert baanbrekende beschermingstechnologie met geavanceerde comfort en functionaliteit en overtreft daarbij strenge industriële normen en eisen. De NOVA 3 verdeelt het gewicht van de...

Lees meer

€605,25 €562,00

Excl. btw

STRAALHELM NOVA 3 + CONDITIONER C40

VOORDEELSET > STRAALHELM NOVA 3 + CONDITIONER C40

De RPB NOVA 3 straalhelm combineert baanbrekende beschermingstechnologie met geavanceerde comfort en functionaliteit en overtreft daarbij strenge industriële normen en eisen.

De NOVA 3 verdeelt het gewicht van de helm gelijkmatig over het hoofd en de schouders voor optimaal comfort en bewegingsvrijheid en vermindert daarmee vermoeidheid. Bovendien zorgt een verstelbaar nek pad ervoor dat het hoofd wordt ondersteund.

Het ingenieuze, volledig verstelbare, "Clever Fit Padding" systeem maakt het mogelijk de helmen individueel aan te passen. Dit voorkomt ongemak en irritatie, waardoor de straler het hoofd koel houdt, zelfs onder de druk van het zware werk. De bekleding is zo gepositioneerd dat het geluid in de helm wordt geabsorbeerd en helpt daarbij voor gehoorbescherming voor de straler.

Uiteraard voldoet de helm aan alle normen volgens EN 271 (ademhalings-beschermingsmiddelen) en EN 166 (oogbescherming).

HELMLUCHTCONDITIONER  C-40 regelt de temperatuur van ademlucht voor straalhelmen.

De Conditioner RPB C-40 verwarmt of koelt de ademlucht  die wordt toegevoerd als bescherming bij het dragen van een helm en waarborgt de toevoer van de juiste hoeveelheid ademlucht welke nodig is voor een veilige werking van de helm. Door de hendel kan de temperatuur van de perslucht ingesteld worden warm of koud afhankelijk van de behoefte. De Conditioner heeft altijd een extra luchtverbruik, bij koelen wordt er warme lucht uitgeblazen en bij warmen wordt er koude lucht uitgeblazen.

Het bereik ligt ± 20° C boven of onder de temperatuur van de perslucht. Dit alles wordt bereikt zonder bewegende delen, elektriciteit of freon.


De perslucht moet uiteraard droog zijn omdat er anders ijsvorming in de Conditioner kan optreden wat een goede werking onmogelijk maakt.

Werkdruk : 5,7 bar
Max. druk : 7,0 bar
Capaciteit ademlucht bij max. opwarming : 150 - 165 liter/min.
Capaciteit ademlucht bij max. koeling : 170 - 190 liter/min.
Gewicht : 750 gram
Ademlucht temperatuur bij een omgevingstemperatuur van 18º C : van +5º C [+/ -3º C]
    tot +50º C [+/ -4º C]
Max. luchtverbruik bij max. opwarming/koeling : 400 liter/min.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »