STRAALHELM NOVA 3 + PX5 - VOORDEELSET

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
25112100
VOORDEELSET De RPB NOVA 3 straalhelm combineert baanbrekende beschermingstechnologie met geavanceerde comfort en functionaliteit en overtreft daarbij strenge industriële normen en eisen. De NOVA 3 verdeelt het gewicht van de...

Lees meer

€1.957,45 €1.760,00

Excl. btw

STRAALHELM NOVA 3 + PX5 - VOORDEELSET

De RPB NOVA 3 straalhelm combineert baanbrekende beschermingstechnologie met geavanceerde comfort en functionaliteit en overtreft daarbij strenge industriële normen en eisen.

De NOVA 3 verdeelt het gewicht van de helm gelijkmatig over het hoofd en de schouders voor optimaal comfort en bewegingsvrijheid en vermindert daarmee vermoeidheid. Bovendien zorgt een verstelbaar nek pad ervoor dat het hoofd wordt ondersteund.

PX5 Aanblaasunit

Niet voor iedere straaltoepassing is perslucht noodzakelijk voor de toevoer van ademlucht naar de straalhelm. Wanneer er genoeg schone omgevingslucht beschikbaar is kan dit ook worden gerealiseerd met de PX5 aanblaasunit. Denk dan bijvoorbeeld aan buiten straalwerk, gevelrestauratie, soda stralen etc.

Gemakkelijk en veilig ademen met een compacte aanblaasunit, gewoon aan de riem. Geen gesjouw meer met lange persluchtslangen! De PX5 levert schone ademlucht van hoge kwaliteit voor alle RPB straalhelmen en luchtkappen. Deze robuuste en veelzijdige PAPR (Powered Air Purifier) voorziet uitvoerend personeel niet alleen van hoogwaardige ademlucht maar - door het ontbreken van de gebruikelijke, aangesloten luchtslangen - ook van volledige bewegingsvrijheid.

Hoe ademt de PX5?

Een efficiënte multi-speed ventilator zuigt (omgevings)lucht aan via de luchtinlaat, vervolgens worden de grote deeltjes afgevangen door een voorfilter. Dit laatste om de levensduur van het hoofdfilter te verlengen. Deze filter-cartridge zorgt tenslotte voor schone ademlucht. Gewoon aan de riem, dus geen gedoe met persluchtslangen.

Duurzaamheid verzekerd

Er kan tot 12 + uur veilig en aaneengesloten worden gewerkt op een enkele lading van de lichtgewicht, oplaadbare en duurzame Lithium-batterij. De veiligheid van de straler wordt nog verder ondersteunt door een overzichtelijk LED-scherm waarop de ingestelde ventilator-snelheid en resterende batterijtijd duidelijk zijn af te lezen. De PX5 geeft een duidelijk geluids- en trilalarm wanneer de luchtstroom onder de minimumwaardes dreigt te komen.

De aanblaasunit wordt compleet geleverd met:

  • Accu en acculader 
  • Filters
  • Testbuis voor filterconditie
DE VOORDEEL SET  BESTAAT UIT:

- Straalhelm NOVA 3,

- Wegtrekspatruiten, 1 x verpakking 50 stuks

- Aansluitslang PX5 / NOVA3

- PX5 compleet met lader
 


0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »