STRAALMIDDEL RECYCLINGSUNIT VAC-5S

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
21830110
HHet VAC-5S straalmiddelterugwinningssysteem is een elektrisch aangedreven vacuümzuigsysteem, speciaal ontwikkeld voor gebruik met minerale straalmiddelen, die doorgaans een hogere stofvorming veroorzaken. Het VAC-5 straalmiddel recyclingsysteem is een el

Lees meer
€8.995,00
Excl. btw

STRAALMIDDEL RECYCLINGSUNIT VAC-5S

Het VAC-5S straalmiddelterugwinningssysteem is een elektrisch aangedreven vacuümzuigsysteem, speciaal ontwikkeld voor gebruik met minerale straalmiddelen, die doorgaans een hogere stofvorming veroorzaken. Het VAC-5S straalmiddel recyclingsysteem is een elektrisch aangedreven vacuümafzuigunit met een geïntegreerde high-performance patroonfilter met pulsreiniging, een stand-alone stofvoorafscheider SC-500 met handmatige lediging, een straalmiddelsilo (direct gemonteerd op de straalketel Blast_Razor Z-200 serie) voor het automatisch bijvullen van de straalketel, compleet met zuigslangen en veegtrechter en een rooster.

Toepassing Straalmiddel recyclingssysteem VAC-5S

Het VAC-5S straalmiddel recyclingssysteem is speciaal ontworpen voor het terugwinnen en recyclen van gebruikt straalmiddel. De vacuümzuigunit wordt gebruikt om het gebruikte straalmiddel via een straalmiddelveegtrechter op te zuigen naar een straalmiddelreiniger, hier wordt het straalmiddel ontstoft en valt in de straalmiddel opslagsilo, welke direct bovenop de Blast_Razor Z-200 gemonteerd. De straalmiddel kan hierna weer hergebruikt worden. Het stof wordt naar het patronenfilter gezogen. Het VAC-5S systeem kan tot tot 4 ton straalmiddel per uur, op een afstand van maximaal 10 meter van de straalketel verwerken. Het VAC-5S straalmiddel recyclingssysteem maakt het ook mogelijk om kleine straalruimtes flexibel en kosteneffectief te ontwerpen.

Bij toepassing voor glasparels kan de grofvuilzeef worden voorzien van een permanente magneet om eventuele staaldeeltjes uit te filteren.

 

TECHNISCHE GEGEVENS

Max. korrelgrootte bij staalgrit :  GH40 (0,30-0,80 mm)
Max. zuigslanglengte :  10 meter
Capaciteit :  3.500 kg/uur
Straalmiddel inhoud silo boven ketel :  100 Liter
Spanning :  3 x 400 V 50 Hz.
Max. vermogen :  5,5 kW.
Filtervlak  :  7,5 m²
Filtermateriaal :  Polyester
Cycloontype :  R400
Gewicht :  500 kg.

FUNCTIONELE KENMERKEN

  • elektrisch aangedreven met een krachtig vacuüm
  • speciale voorafscheider SC500
  • stofcycloon-afscheider met uitneembare zeef
  • stofafscheider met patroonfilter
  • pulse jet filterreiniging met timerbediening

 

> Optioneel met extra handzuigbuis met steunwielen en handgreep

 

HET VAC-5 SYSTEEM IS EXCLUSIEF 200 LITER STRAALKETEL.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »