STRAALMIDDEL RECYCLINGSUNIT VAC-7

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
21830200
Het VAC-7 straalmiddelterugwinningssysteem is een elektrisch aangedreven vacuüm zuigsysteem, uitgerust met een extra krachtige zijkanaalventilator en een zeer effectieve cascadereiniger. Vergeleken met de reguliere VAC-5-versie heeft het VAC-7straalmiddel

Lees meer
€8.652,00
Excl. btw

STRAALMIDDEL RECYCLINGSUNIT VAC-7

Het VAC-7 straalmiddelterugwinningssysteem is een elektrisch aangedreven vacuüm zuigsysteem, uitgerust met een extra krachtige zijkanaalventilator en een zeer effectieve cascadereiniger. Vergeleken met de reguliere VAC-5-versie heeft het VAC-7straalmiddelterugwinningssysteem een grotere zuigkracht en betere reinigingsprestaties. Het VAC-7 straalmiddelterugwinningssysteem is uitgerust met een geïntegreerd hoogwaardig patroonfilter met pulsreiniging, een straalmiddelsilo (direct gemonteerd op de straalketel Blast_Razor Z-200 serie) voor het automatisch bijvullen van de straalketel, compleet met zuigslangen en veegtrechter en een rooster.

Toepassing Straalmiddel recyclingssysteem VAC-7

Het VAC-7 Abrasive Recovery System is speciaal ontworpen om gebruikte straalmedia te recyclen voor herverwerking en hergebruik. Het straalmiddel wordt door het vacuümzuigsysteem via de cascadereiniger in de straalmiddel opslagsilo gezogen en daar gescheiden van stof en verontreinigingen. De straalmiddel opslagsilo bevindt zich direct boven de straalketel, waarin het gereinigde straalmiddel valt en direct weer kan worden gebruikt. Met een krachtigere zijkanaalventilator maakt het systeem een terugwinning van maximaal 5 ton per uur mogelijk op een afstand van maximaal 20 meter. Ondanks de hoge prestaties is het een compact systeem dat door zijn kleine formaat een zeer hoge mate van flexibiliteit biedt en ideaal is voor toepassingen met beperkte ruimte.

Bij toepassing voor glasparels kan de grofvuilzeef worden voorzien van een permanente magneet om eventuele staaldeeltjes uit te filteren.

 

TECHNISCHE GEGEVENS

Max. korrelgrootte bij staalgrit :  GH40 (0,30-0,80 mm)
Max. zuigslanglengte :  10 meter
Capaciteit :  3.500 kg/uur
Straalmiddel inhoud silo boven ketel :  100 Liter
Spanning :  3 x 400 V 50 Hz.
Max. vermogen :  5,5 kW.
Filtervlak  :  7,5 m²
Filtermateriaal :  Polyester
Cycloontype :  R400
Gewicht :  440 kg.

FUNCTIONELE KENMERKEN

  • elektrisch aangedreven met een krachtig vacuüm
  • stofcycloon-afscheider met uitneembare zeef
  • stofafscheider met patroonfilter
  • pulse jet filterreiniging met timerbediening

 

> Optioneel met extra handzuigbuis met steunwielen en handgreep

 

HET VAC-5 SYSTEEM IS EXCLUSIEF 200 LITER STRAALKETEL.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »