STRAALMIDDEL RECYCLINGSUNIT VAC-7HS

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
21830510
Het VAC-7HS straalmiddelterugwinningssysteem is een elektrisch aangedreven vacuüm straalmiddelterugwinningssysteem, speciaal ontwikkeld voor gebruik met minerale straalmiddelen, die doorgaans een hogere stofvorming veroorzaken. Het VAC-7HS straalmiddelter

Lees meer
€12.959,00
Excl. btw

STRAALMIDDEL RECYCLINGSUNIT VAC-7HS

Het VAC-7HS straalmiddelterugwinningssysteem is een elektrisch aangedreven vacuüm straalmiddelterugwinningssysteem, speciaal ontwikkeld voor gebruik met minerale straalmiddelen, die doorgaans een hogere stofvorming veroorzaken. Het VAC-7HS straalmiddelterugwinningssysteem is uitgerust met een extra krachtige zijkanaalventilator, een geïntegreerd krachtig patroonfilter met pulsreiniging, een stand-alone stofvoorafscheider SC-500 met handmatige lediging, een 300 liter vrijstaande voorraadsilo voor het handmatig bijvullen van de straalketel (handmatige afsluitklep), vloertrechter, zuigslangen.

Het VAC-7HS straalmedia-terugwinningssysteem kan universeel worden gebruikt voor recycling voor verder hergebruik of voor een big bag-vulstation voor de afvoer van de minerale straalmedia.

Toepassing Straalmiddel recyclingssysteem VAC-7HS

Het VAC-7HS straalmiddelterugwinningssysteem is speciaal ontworpen om herbruikbare minerale straalmiddelen te recyclen voor behandeling en hergebruik of verwijdering. Via een stand-alone stofvoorafscheider SC-500 wordt het straalmiddel door het vacuümzuigsysteem aangezogen en het voor hergebruik geschikte straalmiddel gescheiden van het onbruikbare medium. Het herbruikbare straalmiddel wordt nu in de vrijstaande opslagsilo gezogen, waar het wordt gescheiden van stof en verontreinigingen. Vanuit de vrijstaande opslagsilo kan het verzamelde straalmiddel teruggevoerd worden naar de straalketel voor hergebruik of naar een big bag voor afvoer. Het systeem maakt een recycling van maximaal 5 ton mineraal straalmiddel per uur mogelijk over een afstand van maximaal 20 meter. Een optionele draagbare zuigbuis met steunwielen en handgreep maakt flexibel gebruik mogelijk in moeilijk bereikbare delen van de straalruimte.

TECHNISCHE GEGEVENS

Max. korrelgrootte bij staalgrit :  GH40 (0,30-0,80 mm)
Max. zuigslanglengte :  20 meter
Capaciteit :  5.000 kg/uur (mineraal straalmiddel)
Straalmiddel inhoud silo boven ketel :  300 Liter
Spanning :  3 x 400 V 50 Hz.
Max. vermogen :  5,5 kW.
Filtervlak  :  7,5 m²
Filtermateriaal :  Polyester
Cycloontype :  R400
Gewicht :  565 kg.

FUNCTIONELE KENMERKEN

  • elektrisch aangedreven met een krachtig vacuüm
  • stofcycloon-afscheider met uitneembare zeef
  • stofafscheider met patroonfilter
  • pulse jet filterreiniging met timerbediening

 

> Optioneel met extra handzuigbuis met steunwielen en handgreep

 

HET VAC-5 SYSTEEM IS EXCLUSIEF 200 LITER STRAALKETEL.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »