STRAALMIDDEL RECYCLINGSUNIT VAC-7S

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
21830210
Het VAC-7S straalmiddelterugwinningssysteem is een elektrisch aangedreven vacuüm straalmiddel terugwinningssysteem, speciaal ontworpen voor gebruik met minerale straalmiddelen, die de neiging hebben om meer stofontwikkeling te veroorzaken. Het VAC-7S stra

Lees meer
€10.241,00
Excl. btw

STRAALMIDDEL RECYCLINGSUNIT VAC-7S

Het VAC-7S straalmiddelterugwinningssysteem is een elektrisch aangedreven vacuüm straalmiddel terugwinningssysteem, speciaal ontworpen voor gebruik met minerale straalmiddelen, die de neiging hebben om meer stofontwikkeling te veroorzaken. Het VAC-7S straalmiddelterugwinningssysteem is uitgerust met een extra krachtige zijkanaalventilator, een geïntegreerd krachtig patroonfilter met pulsreiniging, een stand-alone stofvoorafscheider SC-500 met handmatige lediging, een straalmiddelsilo (direct gemonteerd op de straalketel Blast_Razor Z-200 serie) voor het automatisch bijvullen van de straalketel, compleet met zuigslangen en veegtrechter en een rooster.

Toepassing Straalmiddel recyclingssysteem VAC-7S

Het VAC-7S straalmiddelterugwinningssysteem is speciaal ontworpen om herbruikbare minerale straalmiddelen te recyclen voor herverwerking en hergebruik. Via een stand-alone stofvoorafscheider SC-500 worden het straalmiddel door het vacuüm zuigsysteem aangezogen en wordt het voor hergebruik geschikte straalmiddel gescheiden van het onbruikbare medium. Het herbruikbare straalmiddel wordt nu via een cascadereiniger in de straalmiddel opslagsilo gezogen, waar het wordt gescheiden van stof en vuil. De straalmiddel opslagsilo bevindt zich direct boven de straalketel, waarin het gereinigde, gerecyclede straalmiddel valt en direct weer kan worden gebruikt. Door een continu hergebruik van gerecyclede straalmiddelen wordt zuinig werken gegarandeerd, waarbij het systeem de terugwinning van maximaal 5 ton mineraal straalmiddel per uur mogelijk maakt op een afstand van maximaal 20 meter. Ondanks de hoge prestaties is het een compact systeem dat door zijn kleine formaat een zeer hoge mate van flexibiliteit biedt en ideaal is voor toepassingen met beperkte ruimte.

Een optionele draagbare zuigbuis met steunwielen en handgreep maakt flexibel gebruik mogelijk in moeilijk bereikbare delen van de straalruimte.

TECHNISCHE GEGEVENS

Max. korrelgrootte bij staalgrit :  GH40 (0,30-0,80 mm)
Max. zuigslanglengte :  10 meter
Capaciteit :  5.000 kg/uur (minerale straalmiddelen
Straalmiddel inhoud silo boven ketel :  100 Liter
Spanning :  3 x 400 V 50 Hz.
Max. vermogen :  5,5 kW.
Filtervlak  :  7,5 m²
Filtermateriaal :  Polyester
Cycloontype :  R400
Gewicht :  480 kg.

FUNCTIONELE KENMERKEN

  • elektrisch aangedreven met een krachtig vacuüm
  • stofcycloon-afscheider met uitneembare zeef
  • stofafscheider met patroonfilter
  • pulse jet filterreiniging met timerbediening

 

HET VAC-5 SYSTEEM IS EXCLUSIEF 200 LITER STRAALKETEL.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »