Adsorptiedroger ADM-05 PDP - 0,5 m³/min.

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
14500201
Modulaire adsorptiedroger ADM-PDP met drukdauwpuntregeling, vooraf geïnstalleerde voor- en nafilters, volumestroom tot 1,5 m3/min.

Lees meer

€2.375,00 €1.826,00

Excl. btw

Adsorptiedroger ADM-05 PDP - 0,5 m³/min.

Modulaire adsorptiedrogers uit de ADM-PDP-serie, van Comprag, zijn uitgerust met de nieuwste drukdauwpuntregeling (PDP-regeling). ADM-adsorptiedrogers bestaan ​​uit twee aluminium profielkolommen die de optimale hoeveelheid droogmiddel bevatten, een touchscreen-displaycontroller, een meetkamer voor constante stroom en een nauwkeurige dauwpuntsensor, waardoor persluchtdroging van de hoogste kwaliteit wordt geboden tegen de laagste kosten.

 

Kenmerken

  • Volledig automatische werking
  • Modern touchscreen-controller
  • Hoogwaardig droogmiddel met een hoog specifiek oppervlak
  • Handmatige regeling van de spoelluchthoeveelheid
  • Nauwkeurige dauwpuntsensor
  • Vooraf geïnstalleerde voor- en nafilters

De dauwpuntafhankelijke PDP-regeling van Comprag verlaagt de energiekosten aanzienlijk en zorgt tegelijkertijd voor een constant en betrouwbaar dauwpunt. Met de speciaal ontwikkelde controller in combinatie met de nauwkeurige en betrouwbare dauwpuntsensor houdt de PDP-regeling de regeneratietijd constant, terwijl de adsorptietijd precies evenredig wordt ingesteld aan de belastingssituatie. Dit betekent dat alleen de daadwerkelijk benodigde hoeveelheid spoellucht wordt gebruikt. Een investering in de PDP-besturing heeft een zeer korte terugverdientijd: binnen zes maanden.

TECHNISCHE GEGEVENS:

 Capaciteit* :  0,50  m3/min.
 Max. werkdruk :  16,0  bar
 Aansluiting :  G1/2"  
 Spanning :  230/50  Volt/Hz.
 Hoogte  [H] :  930  mm.
 Breedte [W] :  460  mm.
 Diepte   [D] :  420  mm.
 Gewicht :  55,0  kilo

*Measured according to ISO 7183

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »