Adsorptiedroger ADM-10 DRY - 1,0 m³/min.

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
14500103
Modulaire adsorptiedroger ADM met vaste cyclustijden, vooraf geïnstalleerde voor- en nafilters, volumestroom tot 1,5 m3/min.

Lees meer

€2.074,00 €1.595,00

Excl. btw

Adsorptiedroger ADM-10 DRY - 1,0 m³/min.

De modulaire adsorptiedrogers ADM van Comprag zijn zeer efficiënte systemen voor het drogen van perslucht. Het drukdauwpunt wordt bij constante druk op -40°C gehouden. Adsorptiedrogers bestaan ​​uit twee aluminium profielkolommen die de optimale hoeveelheid droogmiddel bevatten. Perslucht stroomt langzaam afwisselend in beide kolommen en wordt in contact gebracht met het droogmiddel, waardoor het vocht uit de lucht wordt gehaald. Na een bepaalde tijd raakt het droogmiddel in de ene kolom verzadigd en schakelt de persluchtstroom over naar de andere kolom, die nu het drogen overneemt. Gedurende deze tijd wordt de verzadigde kolom gedroogd met een instelbare hoeveelheid spoellucht. Het schakelen tussen de twee kolommen vindt plaats met een vooraf ingestelde optimale cyclustijd van 10 minuten.

Kenmerken

  • Volledig automatische werking
  • Dauwpunt bij constante druk van -40 °C voor efficiënt drogen
  • Hoogwaardig droogmiddel met een hoog specifiek oppervlak
  • Handmatige regeling van de spoelluchthoeveelheid
  • Optimale cyclustijd van 10 minuten

Comprag adsorptiedrogers presteren optimaal met een cyclustijd van 10 minuten. Als de omschakeltijd wordt verkort, neemt de operationele belasting van de droger, de kleppen en het droogmiddel toe. Bovendien neemt het drukverlies toe als de bedrijfsdruk in de regeneratiekolom vaker wordt vereffend. Een droogcyclus van twee minuten, waarbij de kolom wordt geregenereerd met droge perslucht, verbruikt kortstondig ongeveer 7,5% van de gedroogde lucht. Comprag ADM-adsorptiedrogers die een cyclus van tien minuten gebruiken, gebruiken gemiddeld slechts ongeveer 1% van de totale gezuiverde lucht.

TECHNISCHE GEGEVENS:

 Capaciteit* :  1,0  m3/min.
 Max. werkdruk :  16,0  bar
 Aansluiting :  G1/2"  
 Spanning :  230/50  Volt/Hz.
 Hoogte  [H] :  1.360  mm.
 Breedte [W] :  460  mm.
 Diepte   [D] :  420  mm.
 Gewicht :  76,0  kilo

*Measured according to ISO 7183

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »