Condensaatventiel Niveaugestuurd ED-30 | 30 m³/min - 1/2"

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
13300019
De elektronische niveau gestuurde condensaat aftapventielen, type ED zijn de modernste van alle condensaat aftappen. Het werkt zonder persluchtverlies, gebaseerd op het signaal van de ingebouwde capacitieve sensor. Daarnaast is een "TEST"-knop beschikbaar

Lees meer

€366,00 €281,00

Excl. btw

Condensaatventiel Niveaugestuurd ED-30 | 30 m³/min - 1/2"

De elektronische niveau gestuurde condensaat aftapventielen, type ED zijn de modernste van alle condensaat aftappen. Het werkt zonder persluchtverlies, gebaseerd op het signaal van de ingebouwde capacitieve sensor. Daarnaast is een "TEST"-knop beschikbaar om de functionaliteit te controleren en om condensaat handmatig af te voeren.

Werking:

Het condensaat verzamelt zich in een ruimte binnen van het klephuis (1). Een capacitieve sensor (2) bewaakt permanent het condensaatniveau, bij het bereiken van het maximale condensaatniveau, geeft de sensor een signaal om de magneetklep (3) te openen.

Het magneetventiel opent en verwijdert het condensaat uit het persluchtsysteem. Bij het bereiken van het minimum condensaatniveau sluit de magneetklep en voorkomt zo het verlies van perslucht.

EIGENSCHAPPEN:

  • Geen verlies van perslucht
  • Standaard met ingebouwde vuilvanger
  • Horizontale of verticale installatie
  • Modulair magneetventielblok voor snel wisselen

 

Max. compressor capaciteit :  30 m³/min.
     
Spanning :  230 V / 50 Hz.
     
Aansluiting :  1/2"
     
Breedte [B] :    99 mm.
Diepte [T] :  170 mm.
Hoogte [H] :  162 mm.

 

DOCUMENTATIE

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »