FREQUENTIEGEREGELDE SCHROEFCOMPRESSOREN DV30-Serie tot 5,0 m³/min.

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
11300065
De COMPRAG DV-SERIE COMPRESSOREN zijn Olie-geïnjecteerde schroefcompressoren welke worden gekenmerkt door hoge prestaties, betrouwbaarheid en efficiëntie. Het schroefblok is via een verliesvrije 1: 1 directe verbinding met de motor verbonden, wat betekent

Lees meer

€10.499,00 €8.076,00

Excl. btw

FREQUENTIEGEREGELDE SCHROEFCOMPRESSOREN DV30-Serie tot 5,0 m³/min.

De COMPRAG DV-SERIE COMPRESSOREN zijn Olie-geïnjecteerde schroefcompressoren welke worden gekenmerkt door hoge prestaties, betrouwbaarheid en efficiëntie. Het schroefblok is via een verliesvrije 1: 1 directe verbinding met de motor verbonden, wat betekent dat de compressor energiezuiniger is dan een riem- of reductie-aandrijving.

Een nog hogere energie-efficiëntie wordt bereikt door het gebruik van frequentieomvormers in de D-serie compressoren, waarmee het compressorvermogen kan worden geregeld afhankelijk van de persluchtbehoefte. 

Op deze manier wordt het persluchtsysteem op constante druk gehouden. De frequentieomvormer zorgt ervoor dat het opstarten van de compressor gepaard gaat met zeer lage startstromen. Deze heeft een positief effect op de levensduur van de elektromotor en de elektra.

Functionele kenmerken:

 • 1: 1 directe aandrijving, het grote schroefblok en het lage toerental van de rotoren verlengen de levensduur en verminderen trillingen en geluid.

 • Efficiënte en stille radiale koelventilator, radiale ventilatoren handhaven een constante druk over de gehele diameter van de luchtstroom. De thermische geleidbaarheid is hoger bij gebruik van radiaalventilatoren dan bij gebruik van axiaal ventilatoren.

 • Compressorcomponenten zijn met elkaar verbonden door metalen buizen of flexibele metalen slangen. Deze montagemethode is betrouwbaarder en veerkrachtiger dan rubberen slangen.

 • De directe drukregelingsfunctie zorgt voor een storingsvrije functie bij de regeling tijdens inbedrijfstelling van de compressor.

 • Gemakkelijke toegang tot de belangrijkste compressormodules voor onderhoudsdoeleinden.

Technische kenmerken:

 • Een modern, energiezuinige schroefblok
 • Microprocessor besturing voor een optimale en kosteneffectieve werking van de compressor
 • Dankzij het ingenieuze ontwerp van alle belangrijke componenten blijven de drukverliezen beperkt tot het minimum, wat resulteert in aanzienlijke besparingen op het totale energieverbruik
 • Een zeer effectieve olieafscheiding, daardoor max. 3 mg/m³ restoliegehalte in de perslucht
 • Alle filters en afscheiders zijn gemakkelijk bereikbaar voor eenvoudig onderhoud.


Met een COMPRAG Compressor kiest u voor:

 • i-Log-controller voor meer instel- en besturingsopties een groepsmodusregeling via verschillende  i-Log-controllers en verbinding met een mastercontroller op een hoger niveau of een controlekamer via MODBUS.

 • Een schroefblok met een energie-efficiënt rotor ontwerp

 • Lage persluchttemperaturen
 
TECHNISCHE GEGEVENS:
 
Type DV3008 DV3010
Capaciteit* 5,0 m³/min. 4,5 m³/min.
Max. werkdruk 8 bar 10 bar
Motorvermogen 30,0 kW 30,0 kW
Aansluitspanning 400/3/50 V/F/Hz. 400/3/50 V/F/Hz.
Geluidsniveau** 75 dB(A) 75 dB(A)
Aansluiting 1.1/4" 1.1/4"
Lengte 1.400 mm. 1.400 mm.
Breedte 1.000 mm. 1.000 mm.
Hoogte 1.500 mm. 1.500 mm.
Gewicht 725 kg 725 kg

*   Measured according to ISO 1217
** Measured according to ISO 3744

 

DOCUMENTATIE

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »