SNELKOPPELING BLAUW ISG06 MET BINNEN DRAAD

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
16614226
De ISG snelkoppelingen zijn schuifhuls bediende perslucht veiligheidssnelkoppelingen. Door de huls naar achteren te schuiven sluit de snelkoppeling de luchttoevoer af en de slang ontlucht, maar wordt vastgehouden tot de schuifhuls naar voren geschove...

Lees meer

€18,20 €16,80

Excl. btw

SNELKOPPELING BLAUW ISG06 MET BINNEN DRAAD

De ISG snelkoppelingen zijn schuifhuls bediende perslucht veiligheidssnelkoppelingen. Door de huls naar achteren te schuiven sluit de snelkoppeling de luchttoevoer af en de slang ontlucht, maar wordt vastgehouden tot de schuifhuls naar voren geschoven wordt. Met deze snelkoppeling heeft u een snelkoppeling die voldoet aan de ARBO wet en de veiligheidseisen van de ISO 4414.

Eigenschappen

De ISG kan worden gebruikt op alle steeknippels volgens het ISO6150-B profiel en het US mil 4109 profiel. Door de doorlaat van de steeknippel en snelkoppeling van 6 mm is er beperkt drukverlies bij kleine handgereedschappen. De 8 mm doorlaat is zeer geschikt voor grotere gereedschappen t.b.v. vrachtwagenwerkplaatsen en de 11 mm wordt in de grote constructie werkplaatsen gebruikt. De lichtgewicht snelkoppeling is gemaakt van slagvast technisch kunststof en is robuust genoeg om dagelijks zeer intensief gebruikt te worden. Het kunststof huis van de snelkoppeling zal minder snel krassen veroorzaken op kwetsbare oppervlakken.

Toepassing

Door de twee beschikbare doorlaten kunnen deze snelkoppelingen in de gehele industrie
worden ingezet. Kies de doorlaat passend bij het luchtverbruik van de handgereedschappen. We adviseren deze snelkoppeling als een voordelige snelkoppeling en voor project toepassingen en ombouw. Of om andere snelkoppelingen te vervangen die op hetzelfde profiel moeten passen. Hierdoor wordt een kwaliteitsverbetering van het persluchtsysteem gerealiseerd.

Specificaties:

* Flow bij 6 Bar en delta P 0,6 Bar:
  ISG06: 920 Nl/min. ISG08: 1860 Nl/min. ISG11: 4160 Nl/min.
* Werkdruk: van 2 tot 12 Bar (niet geschikt voor vacuüm)
* Temperatuurbereik: -15 °C tot + 70 °C
* Gewicht: 63 gram (ISG06.1808) 98 gram (ISG08.1808) 158 gram (ISG11.1813)
* Steeknippels (IRP06, IRP08, IRP11): gehard staal, verzinkt
* Alle draadaansluitingen BSP draad
* 5 jaar garantie


TIP: vervangt u eerst alle steeknippels door geharde steeknippels van Prevost.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »