SNELKOPPELING BLAUW ISI06 MET BINNEN DRAAD

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
16614207
De ISI snelkoppelingen zijn drukknop bediende perslucht veiligheidssnelkoppelingen. Door op de blauwe knop te drukken sluit de snelkoppeling de luchttoevoer af, de slang wordt ontlucht en vastgehouden in de snelkoppeling tot hij drukloos is. Het is o...

Lees meer

€34,72 €32,05

Excl. btw

SNELKOPPELING BLAUW ISI06 MET BINNEN DRAAD

De ISI snelkoppelingen zijn drukknop bediende perslucht veiligheidssnelkoppelingen. Door op de blauwe knop te drukken sluit de snelkoppeling de luchttoevoer af, de slang wordt ontlucht en vastgehouden in de snelkoppeling tot hij drukloos is. Het is op geen enkele wijze mogelijk de slang uit de snelkoppeling te nemen als er nog restdruk in zit.

Eigenschappen

De ISI kan worden gebruikt op alle steeknippels volgens het ISO6150-B profiel en het US mil 4109 profiel. Door de doorlaat van de steeknippel en snelkoppeling van 6 mm is er beperkt drukverlies bij kleine handgereedschappen. De 8 mm doorlaat is zeer geschikt voor grotere
gereedschappen t.b.v. vrachtwagenwerkplaatsen. De lichtgewicht snelkoppeling is gemaakt van slagvast technisch kunststof en is robuust genoeg om dagelijks zeer intensief gebruikt te worden. De kunststof snelkoppeling zal geen krassen veroorzaken op kwetsbare oppervlakken.

Toepassing

Door de twee beschikbare doorlaten kunnen deze snelkoppelingen in de gehele industrie
worden ingezet. Kies de doorlaat passend bij het luchtverbruik van de handgereedschappen. We adviseren deze snelkoppeling als een voordelige snelkoppeling en voor project toepassingen en ombouw. Of om andere snelkoppelingen te vervangen die op hetzelfde profiel moeten passen. Hierdoor wordt een kwaliteitsverbetering van het persluchtsysteem gerealiseerd.

Specificaties:

* Flow bij 6 Bar en delta P 0,6 Bar: ISI06: 833 Nl/min. ISI08: 1950 Nl/min.
* Werkdruk: van 2 tot 12 Bar (niet geschikt voor vacuüm)
* Temperatuurbereik: -15 °C tot +70 °C
* Gewicht: 76 gram (ISI06.1808) 112 gram (ISI08.1808)
* Steeknippels (IRP06, IRP08):
* Alle draadaansluitingen BSP draad
* 5 jaar garantie


TIP: vervangt u eerst alle steeknippels door geharde steeknippels van Prevost.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »