PERSLUCHTKETEL-RV3000-P-11 GRIJS -3.000 LITER/11 BAR

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
13100115
De PERSLUCHTKETEL RV wordt gebruikt voor de opslag van perslucht. Voor de beste persluchtkwaliteit is het noodzakelijk om voor de persluchtketel de complete persluchtconditionering te verzorgen. Dit zal normaal bestaan uit o.a. een cycloonafscheider,...

Lees meer
€4.040,00
Excl. btw

PERSLUCHTKETEL-RV3000-P-11 GRIJS -3.000 LITER/11 BAR

De PERSLUCHTKETEL RV wordt gebruikt voor de opslag van perslucht. Voor de beste persluchtkwaliteit is het noodzakelijk om voor de persluchtketel de complete persluchtconditionering te verzorgen. Dit zal normaal bestaan uit o.a. een cycloonafscheider, persluchtkoeldroger en filtratie.

In elke compressorinstallatie is een persluchtketel aanwezig. De persluchtketels GRIJS zijn CE gekeurd en gecertificeerd. 


De verticale persluchtketel vraagt weinig vloeroppervlakte en is voorzien van alle noodzakelijke aansluitingen en steunvoeten.

Installatie:

Plaats altijd een complete appendageset samen met de juiste drukbeveiliging. Zorg ervoor dat de compressor nooit een explosief luchtmengsel of oplosmiddelen kan aanzuigen. Zorg voor een goed functionerende condensaataftap.

Werktemperatuur: 

- 11 bar ketels: -10ºC tot + 80ºC

Verticale uitvoering, KLEUR: GRIJS RAL 7015

     Ketelinhoud       D-maat      H-maat     Aansluiting     Gewicht   
     3.000 liter   1.400 mm    2.540 mm   2"     600 kilo


DOCUMENTATIE

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »