INSTEEKNIPPEL EURO PROFIEL met buitendraad

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Artikelnummer:
16620020
Geharde steeknippels Aansluiting: 1/4" - 3/8" - 1/2". Er gaat veel geld verloren door lekkende snelkoppelingen en de vervanging daarvan. De boosdoener blijft echter vaak buiten schot: de steeknippel.

Lees meer

€2,80 €1,98

Excl. btw

INSTEEKNIPPEL EURO PROFIEL met buitendraad

TST Geharde steeknippels EUROPROFIEL

Er gaat veel geld verloren door lekkende snelkoppelingen en de vervanging daarvan. De boosdoener blijft echter vaak buiten schot: de steeknippel. Een steeknippel wordt bij normaal gebruik vaak op de grond gesmeten en als hij zacht is, zoals messing of ongehard staal, zal hij beschadigd raken. Deze beschadigde steeknippel zal de afdichting in uw snelkoppeling kapot maken en de lekkage is geboren.

We vervangen wel de lekkende snelkoppeling maar nooit de slechte steeknippels, want die lekken tenslotte niet. Conclusie: betaal wat meer voor gehard stalen steeknippels en voorkom veel dure lekkages en vervangingen. Alle steeknippels van de TST 025 veiligheidskoppelingen zijn gehard en zullen bij normaal gebruik niet beschadigen. 


SPECIFICATIES:

  • Werkdruk: van 0 tot 16 Bar (Max. 35 bar)

  • Temperatuurbereik: -20 °C tot +100 °C

  • Steeknippels gehard staal, verzinkt

  • Alle draadaansluitingen BSP draad

  • Aansluiting: 1/4" - 3/8" - 1/2".0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »